Stiri

Sean Barnette s-a transferat în Liban

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.10.2017

Sean Barnette și-a găsit echipă și a semnat în Liban cu Tadamon. Jucătorul american merge în Asia, după ce în precedentele două sezoane a jucat pentru CSM CSU Oradea, echipă alături de care a cucerit titlul în LNBM în sezonul 2015/2016.

În sezonul 2017/2018, Sean Barnette a bifat 30 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a acumulat cifre de 13.2 puncte, 6.0 recuperări și 2.0 pase decisive pentru un indice al eficienței de 14.5 unități.

În afară de CSM CSU Oradea, Sean Barnette a mai jucat în România pentru U BT Cluj-Napoca timp de două sezoane. El are la activ 128 de partide în LNBM și alte 15 meciuri în Cupa României.

În Liban, Sean Barnette va evolua sub comanda lui Miodrag Perisic, fost tehnician în țara noastră la Cluj și la Sibiu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Pana in iarna e la Oradea.

    cu 6 ani în urmă (12.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or:

      Csm
      Ar fi excelent.

      cu 6 ani în urmă (12.10.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    adrian.or
    AMIN

    cu 6 ani în urmă (12.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!