Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Denison: „Craiova are antrenor nou, iar acest lucru poate fi periculos”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2014

CSM Oradea și SCM U Craiova se vor întâlni în prima fază a play-off-ului din LNBM, iar primele două partide se vor juca în acest sfârșit de săptămână la Oradea. Sean Denison, pivotul bihorenilor, a prefațat pentru TotalBaschet primele dueluri cu trupa lui Marcel Țenter.

Ce așteptări ai de la meciurile cu SCM U Craiova din weekend? 

În aceste prime două jocuri se va da o luptă puternică, Craiova fiind o echipă bună. Toate formațiile care au ajuns în play-off sunt competitive, iar de aceea fiecare joacă pentru aceste meciuri, așadar fiecare posesie în parte va conta.

Ce părere ai despre actuala situație a adversarilor voștri?

Craiova tocmai ce și-a adus un antrenor nou, iar acest lucru poate fi periculos. Acesta poate să vină cu sisteme noi de joc, însă, până atunci, toți jucătorii vor evolua la capacitate maximă pentru a-i arăta noului antrenor de ce sunt în stare. Având în vedere aceste lucruri, ceea ce avem noi de făcut este să ne apărăm în relația unu la unu la un nivel ridicat. 

Care crezi că e principala armă a oltenilor?

Au mai multe arme, dar pot să spun că LeVar Seals deoarece poate să marcheze din poziții extrem de dificile indiferent de defensiva adversarilor. Va fi destul de greu să-l oprim.

Cum este atmosfera în cadrul echipei CSM Oradea înaintea acestor meciuri?

Atmosfera este una bună, am muncit foarte mult înaintea începerii acestui play-off. Privim înainte, vrem să intrăm în meci pentru a le arăta fanilor ceea ce putem noi să jucăm. Am avut câteva meciuri mai slabe în ultima perioadă, însă, revenim înapoi pe teren pentru a juca ceea ce știm noi mai bine. 

Cele două întâlniri dintre Oradea și Craiova se vor disputa vineri de la ora 19:15, respectiv sâmbătă, începând cu ora 19:00, ambele fiind transmise în direct de posturile Digi24 Oradea și Digi24 Craiova.

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!