Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Bobe Nicolescu împotriva SCM Timișoara

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
17.03.2019

bobe

După o partidă dominată aproape în totalitate, CSM Oradea s-a impus pe terenul celor de la SCM Timișoara, bifând a 3-a victorie consecutivă în Grupa Roșie, scor 83-90.

Unul dintre principalii marcatori ai oaspeților a fost Bobe Nicolescu. În 19:36 de minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 75% la aruncările de 2 puncte(3/4), 50% la aruncările de la mare distanță(2/4), fiind dezavantajat de un procentaj de 29% la linia de libere(2/7). Astfel, tânărul jucător român a bifat cea mai bună performanță din acest sezon competițional, cu un total de 14 puncte, la care a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 11.

De asemenea, jucătorul lui CSM Oradea a reușit să înscrie cele două reușite din afara semicercului consecutive într-un moment important al meciului, înainte de finalul primei reprize, când gazdele încă aveau mari șanse de a încerca o revenire, lucru arătat chiar în ultimele minute ale meciului.Extrema a avut, totuși, și un capitol la care nu a excelat, mai exact prezența la linia de libere, în special în momentul în care a ratat cele 3 aruncări obținute în urma greșelii personale a lui Dragoș Diculescu, pe o aruncare de la mare distanță.

Până în acest moment, Bobe deținea un season-high de 12 puncte obținut împotriva celor de la U-BT Cluj Napoca, cu același indice de eficiență de 11.

În acest sezon, în tricoul orădenilor, acesta are medii de 6.8 puncte, 2.3 recuperări și 0.8 pase decisive pe meci.

 

*SURSA foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!