Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ionescu: „Nu contează contra cui jucăm, nu ne este frică de nimeni.”

David Istrate

David Istrate
28.12.2018

Cea mai mare înfrângerea a formației din Craiova a avut loc la Cluj-Napoca, atunci când elevii lui Mihai Silvășan au reușit să câștige partida la o diferență de 26 de puncte, scor 85-69. Sâmbătă seara, SCM U Craiova va avea ocazia de a-și lua revanșa pe teren propriu și de a o egala în clasament pe echipa clujeană.

La conferința de presă premergătoare duelului cu U-BT Cluj-Napoca, Sebastian Ionescu a enumerat câteva aspecte care ar putea contribui la victoria echipei sale.

Ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru. Nu contează contra cui jucăm, nu ne este frică de nimeni și trebuie să revenim la jocul bun de la începutul sezonului și să câștigăm următoarele meciuri. Trebuie să ne demonstrăm nouă că partida de la Cluj a fost un accident. Cu siguranță că o victorie în partida de sâmbătă seara ne va ajuta foarte mult la moral. Am surprins multe echipe și cred că este și acesta un factor. Trebuie să ne găsim motivația suplimentară și să trecem peste perioada aceasta și să revenim la forma bună de la începerea sezonului. Personal nu mă gândesc la un loc anume ci vreau să câștigăm fiecare meci.”, conform paginii oficiale de Facebook a lui SCM U Craiova.

De asemenea, Morris Curry a recunoscut că echipa sa parcurge o perioadă mai dificilă și a lăudat adversara de mâine seară.

Este un meci important pentru noi. Trebuie să ne luăm revanșa în fața echipei din Cluj. De-a lungul unui sezon sunt perioade de urcuș și de coborâș. În acest moment, suntem într-o astfel de perioadă, undeva jos. Însă trebuie să muncim mai mult și mai bine ca să revenim din nou acolo sus. Cluj este o echipă bună, după părerea mea cea mai bună echipă din campionat. Am avut probleme mari în primul meci contra Clujului și suntem nerăbdători să vedem în această partidă cât s-a îmbunătățit jocul nostru.”

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, și nu va fi transmisă pe niciun post TV.

*foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!