Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ionescu, ‘on fire` în victoria contra campioanei en-titre

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
28.10.2018

U Craiova a trecut de CSM CSU Oradea, scor 92-78, în ultimul meci din etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Gazdele au reușit să câștige fiecare sfert și astfel și-au adjudecat partida contra campioanei en-titre.

Sebastian Ionescu  a reușit un meci de excepție, cu 17 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +13.

Craioveanul a marcat 1/1 de la 2 puncte (100%) și 5/10 de la 3 puncte (50%).

În cele 3 meciuri disputate până acum, Ionescu a adunat medii de 6.7 puncte, 0.7 recuperări și  0.3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +3.7 pe meci.

Pentru SCM U Craiova urmează meciul din deplasare contra U-BT Cluj-Napoca.

 

*foto: Smart Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    anul asta ne bat "fostii oradeni"!
    Felicitari Ionescu: ai jucat grozav contra fostei tale echipe si cu punctele marcate in acest meci ai o medie buna dupa primele trei (in celelalte doua practic nu a dat nimic!). De ce la Oradea nu se doreste o banca lunga cu jucatori romani (pe langa baiatul asta au mai plecat Mandache, Nicoara, etc)?

    cu 5 ani în urmă (31.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!