Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Răducanu: „Dacă va fi bugetul pe care ni-l dorim, avem șanse să ne batem la play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.07.2014

Dintre cele 3 formații care au terminat pe ultimele 3 poziții în stagiunea trecută din Liga Națională de Baschet Masculin, doar BC Timba Timișoara s-a înscris și pentru sezonul 2014-2015. 

Sebastian Răducanu, managerul general al „urșilor” bănățeni, a vorbit despre situația actuală a clubului de pe Bega, spunând că, încă nu știu pe ce buget se vor baza pentru campionatul următor. 

„Nu vreau să ne grăbim cu transferurile, pentru că va fi un sezon foarte dificil. La sfârșitul lunii vom știi exact pe ce buget ne bazăm. Dacă va fi bugetul pe care ni-l dorim, Timba are șanse să se bată la play-off. Dacă nu, ne vom bate cu Mediaș și Universitatea Cluj pentru evitarea retrogradării. Vom avea minimum patru străini, e posibil să avem și cinci. De asemenea, e posibil să mai transferăm și români”, a declarat oficialul timișorean, potrivit oradestiri.ro. 

Până la ora actuală, noile nume noi din curtea Timbei sunt Mladen Slijvancanin și Leonard Filip, respectiv secundul Zoran Milovic. Potrivit sursei amintite mai sus, nu vor mai face parte din echipa timișoreană Vali Păcurariu, Casian Todorov și Petru Czmor, în timp ce Alin Andrieș, Daniel Pătru, Ovidiu Udrea, Dominic Csender și Robert Medgyesi au semnat prelungirea contractelor. Aceași sursă menționează faptul că, Bogdan Costa, Florin Popa și croatul Vedran Nakic sunt, la rândul lor, aproape să-și prelungească înțelegerile cu „urșii”. 

Timba Timișoara se va reuni la începutul lunii august. 

*Foto: opiniatimisoarei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!