Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sekulovic: „Cred că suntem pregătiți pentru CSM”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
21.02.2013

La conferința de presă de la Tîrgu Murel, antrenorul tigrilor a vorbit despre Kandic și faptul că echipa are acum șapte stranieri.

Vreau să îi urez bun venit lui Kandic, care este noul nostru jucător. După două antrenamente, el se decurcă foarte bine, prinde foarte repede, și sperăm că ne va fi de ajutor pe poziția patru, unde am devenit mai slabi după accidentarea lui Jucan.

Va fi o presiune mare pe restul jucătorilor, pentru că acum avem 7 stranieri, și doar 6 vor juca. Voi pune presiune pe jucători să văd cine se descurcă mai bine și cum ne gândim la meciul următor. Întotdeauna, cineva va lipsi de pe bancă, și nu va putea ajuta echipa. Este greu, dar asta este. Acum vom fi pregătiți în cazul în care cineva se va accidenta în perioada următoare. Nu avem de unde să știm.

Despre evoluția echipei la Craiova, Sekulovic a spus:

Nu sunt mulțumint de cum am jucat, pentru că nu pentru asta ne-am antrenat toată săptămâna. Nu am pus destulă presiune pe Dzambic, a jucat liber. Am fost slabi în apărare pe poziția unu. Și Drăgușin este bun, Craiova are un sistem bun pentru a juca cu Drăgușin, și aceștia doi au fost foarte greu de oprit.

Când am încercat să-I oprim pe ei, Habus a apărut singur în colț și a reușit niște aruncări cu care ne-au terminat. Pentru mine, nu Drăgușin și nu Habus a fost cea mai mare problemă, ci poziția unu. Dzambic a fost motorul echipei și nu l-am oprit. I-am folosit pe ambii conducători de joc, pe Navickas și pe Ceskovic, și nu sunt mulțumit de cum au jucat. Trebuie să-și schimbe atitudinea sau vom avea problem acolo. Pentru că acum este a doua oară într-o perioadă foarte scurtă de timp, și nu-mi place când cineva face aceeași greșeală de două ori. La Giurgiu a fost la fel, cu Petty, conducătorul de joc, a fost lăsat să joace în voie, de aceea a pierdut meciul de la Giurgiu.

Tehnicianul a vorbit și despre pregătirea pentru meciul cu CSM:

Acum avem o a treia șansă la CSM, pentru  că ei au, statistic, cel mai bun conducător de joc din campionat, pe Martinic, care este foarte periculos, probabil mai periculos decât cei doi pe care i-am menționat. Vom vedea. CSM  este la egalitate cu noi, și vom juca în deplasare, dar cred că putem câștiga meciul, dacă vom juca isteț, cu o apărare puternică, și dacă vom lupta din primul minut.

După o înfrângere, întotdeauna încercăm să vedem de ce am pierdut meciul, dar așa e în sport. Încă suntem în joc. Trebuie să vă amintesc că echipa nu a fost făcută pentru un rezultat de top, și la începutul sezonului nimeni nu a crezut că vom ajunge aici. Sezonul este lung și nimeni nu poate juca în aceeași formă tot timpul. Dar cred că suntem pregătiți pentru CSM.

BC Mureș se va deplasa la București pentru a da piept cu CSM sâmbătă, de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • icatalin74 :

    Bravo!
    Sekulovic a vazut acelasi meci cu Bruno si cu 4500 spectatori!
    dl. Lungu d-voastra?....v-am vazut la Polivalenta ,dar n-ati inteles nimic din meci!.....lasati-i pe altii,n-aveti nicio treaba cu baschetul!....ii incurcati teribil pe oamenii astia care vor sa faca ceva la Mures!

    cu 11 ani în urmă (22.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!