Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe încheie turul de campionat cu un meci pe teren propriu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2014

LNBM

Etapa XIII

Sâmbătă, 22 noiembrie - Ora 18:00

Sala „Kati Szabo” Sfântu Gheorghe

10-2 Fișa meciului 1-11

Turul de campionat în Liga Națională de Baschet Feminin se apropie de final. În ultima rundă, formația din Sfântu Gheorghe, Sepsi SIC, se va duela în propriul fief cu bucureștencele de la Rapid. Gazdele din acest meci pornesc clar din postura de favorite, iar singura incertitudine va fi diferența de scor. 

La ora actuală, Sepsi SIC este una dintre cele patru formații care au un bilanț de 10 victorii și 2 înfrângeri. Mai exact de atât, trupa lui Zoran Mikes este pe locul 3 în clasament la egalitate de puncte, 22 la număr, cu CSU Alba Iulia, ICIM Arad și CSM Târgoviște. Mai mult de atât, gruparea din Sfântu Gheorghe vine cu moralul ridicat după ce în ultima etapă jucată s-a impus chiar pe terenul campioanei CSM Târgoviște, scor 62-51. 

De cealaltă parte, rapidistele sunt penultimele în campionat, având după cele 12 meciuri jucate, 11 înfrângeri și o singură victorie. Sportivele pregătite de Dan Militaru nu am mai simțit gustul victoriei din etapa a 3-a, atunci când au câștigat la Craiova cu 66-55. Așadar, echipa din Capitală are la activ 9 înfrângeri consecutive pe prima scenă. 

Până în prezent, cele două combatante s-au întâlnit de 4 ori, toate meciurile fiind adjudecate de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În ediția precedentă din LNBF, covăsnencele s-au impus pe rând cu 81-51, respectiv 110-67. 

Duelul de astăzi din Sala „Kati Szabo” va fi arbitrat de un duo format din Alexandra Dincă și Lavinia Bujor, în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Svetlana Drăgușin. 

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!