Stiri Cupa României Feminin

Sepsi SIC: "Suntem mândrii de suporterii noştri căci nu au răspuns provocărilor"

Robert Anastasiu

Robert Anastasiu
29.03.2014

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a încheiat Final Four-ul Cupei României pe poziţia secundă, cedând la şase puncte în marea finală disputată împotriva campioanei en-titre, ICIM Arad. În urma celor petrecute la turneul de la Târgovişte, preşedintele grupării din Covasna a declarat că manifsetările sportive nu pot fi folosite pentru afişarea unor bannere xenofobe.

Într-un comunicat de presă oferit site-ului nostru, Miklos Zoltan s-a arătat mândru de suporterii echipei sale care nu au răspuns provocărilor venite de partea crainicului şi a fanilor dâmboviţeni.

 Afișarea de bannere xenofobe, antinaţionaliste la evenimente sportive sunt nedorite şi dăunătoare relaţiilor interetnice. Manifestările sportive nu pot fi folosite în asemenea scopuri. Răspunderea pentru asemenea fapte revine în totalitate suporterilor, care au fabricat, au introdus în sală și au afișat aceste bannere.

Oficialii FRB au dat dovada de corectitudine si respect faţă de echipa noastră, încercând prin comisarul partidei, îndepărtarea bannerului. 
Turneul a fost organizat in condiții optime, cu excepția prestației crainicului , care prin materialul sonor ales, nu s-a ridicat la nivelul dorit.
Suntem mândrii de suporterii echipei noastre, care, prin atitudinea civilizată caracteristică, nu au răspuns provocărilor, incurajând sportiv echipă pe durata întregii seri.
Felicităm echipele participante la acest turneu şi câștigătorul acestuia.
Calitatea partidelor şi al arbitrajelor demonstrează nivelul ridicat al baschetului feminin românesc.
 
Președinte ACS Sepsi Sic
Miklós Zoltán
Credit foto: Crow Security
1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    Victimizare
    O sa ajungem sa cantam imnul ungariei la inceputul meciurilor in ritmul acesta...ca nu cumva imnul romaniei sa-i jigneasca pe prea sensibilii nostri conlocuitori de nationalitate maghiara

    cu 9 ani în urmă (02.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!