Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC a câștigat primul meci al semifinalei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.03.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a adjudecat primul meci al semifinalei din LNBF cu CSU Alba Iulia, scor final 66-54 (19-13, 16-10, 18-18, 13-13).

Cele mai bune jucătoare de la gazde au fost T. Marshall cu 19 puncte și T. Harrison cu 16. De cealaltă parte, de la Alba Iulia, O. Agunbiade a marcat 18 puncte, în timp ce E. Pavel a pus 15 puncte pe tabela de marcaj. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului!


După 20 de minute scurse din meciul dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia, gazdele sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 35-23 (19-13, 16-10). 

T. Marshall cu 9 puncte, urmată de T. Harrison cu 7, respectiv J. Jeffery și A. Părău, ambele cu câte 6 puncte marcate, au fost cele mai bune jucătoare de la Sfântu Gheorghe în prima jumătate de joc. De cealaltă parte, de la oaspete, O. Agunbiade a pus 12 puncte pe tabela de marcaj. 

Acest meci este primul al seriei dintre cele două formații din semifinalele LNBF.

Vom reveni cu amănunte de la Sfântu Gheorghe!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!