Stiri Cupa României Feminin

Sepsi SIC, a treia semifinalistă a CRF

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.12.2012

Statistică meci
tur
Statistică meci
retur

Echipa din județul Covasna a câștigat meciul tur cu 96 – 26 și returul cu 101 – 42. Ambele meciuri s-au disputant în Sala Kati Szabo din Sf. Gheorghe, vineri și sâmbătă.

În prima partidă a seriei, Olimpia a marcat doar 9 coșuri din acțiune din 54 de încercări. Cum o arată și scorul final, Sepsi a dominat fără a primi cea mai mică rezistență din partea penultimei clasate în LNBF.

Mekia Valentine a fost cea mai bună marcatoare din tabăra câștigătoare, cu 28 puncte. La acestea ea a adăugat 12 recuperări, fiind una dintre cele trei jucătoare ale lui Sepsi care au terminat în double double. Judit Kajdacsi a marcat 11 puncte și a recuperat 12 mingi, iar Jence Rhoads a avut 11 puncte și 10 pase decisive.

Tunde Kilin a fost principala marcatoare a Olimpiei în meciul tur, cu 6 puncte. Alexandra Dumitrache și Gabriela Munteanu au avut câte 5 puncte înscrise, iar Mădălina Cioroiu a recuperat 7 mingi.

A doua partidă a seriei, disputată sâmbătă și încheiată cu scorul 101 – 42, le-au adus în prim plan, de la Sepsi, pe Jasmin Bailey (23 puncte, 5 pase, 5 recuperări), Mekia Valentine (22 puncte, 8 recuperări și 11 capace), Tabytha Wampler (17 puncte, 10 recuperări) și Judith Kajdacsi (10 puncte, 11 recuperări).

Olimpia a avut două jucătoare care au atins cota celor 10 puncte marcate. Alexandra Dumitrache a înscris 11 puncte, iar Tunde Kilin 9.

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe este a treia echipă calificată în semifinalele Cupei Românie, după CSU Alba Iulia și ICIM Arad. A patra semifinalistă se va decide în seria dintre CSM Târgoviște și Danzio Timișoara ale cărei meciuri vor avea loc pe 7 și 8 ianuarie 2013.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!