Stiri

Serbia - Steaua Roșie Belgrad a semnat cu Nemanja Dangubic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.07.2014

Steaua Roșie Belgrad a anunțat oficial achiziționarea lui Nemanja Dangubic. Jucătorul sârb în vârstă de 21 de ani a fost draftat în vara acesta de Philadelphia 76ers însă drepturile sale din NBA au fost cedate către San Antonio Spurs. În precedentele două sezoane, Nemanja Dangubic a evoluat în tricoul lui Mega Vizura.

 Nemanja Dangubic măsoară 2.01 metri și evoluează pe poziția 2, shooting guard. În sezonul trecut, sârbul a bifat 26 de prezențe în Liga Adriatică și a avut medii pe meci de 9.6 puncte, 3.5 recuperări, 2.0 pase decisive și 0.8 intercepții, în 25.2 minute.

Nemanja Dangubic a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu Steaua Roșie Belgrad. El poate pleacă de la formația din țara natală oricând a acesta va dori să dea curs unei din NBA. Dangubic și început cariera la Hemofarm iar acum își trece în palamres cel de-al treilea club pentru care evoluează.

La nivel de juniori, Nemanja Dangubic are două mediile de argint cu echipa națională a Serbiei. Acesta a fost vicecampion mondial la U19 în 2011 în Letonia și vicecampion european U18 tot în 2011 în Polonia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!