Stiri

Sergio Llull continuă la Real Madrid până în 2021

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2015

Real Madrid se va putea baza pe serviciile lui Sergio Llull până în 2021. Conducătorul de joc spaniol tocmai a parafat o nouă înțelegere cu formația madrilenă. Llull a refuzat în această vară oferta celor de Houston Rockets de a evolua în NBA.

În acest sezon, în care Real Madrid a cucerit titlul în Euroligă, Sergio Llull a fost titular în toate cele 30 de meciuri și a adunat medii statistice de 10.4 puncte, 5.8 pase decisive și 1.7 recuperări pentru o eficiență medie de 13.9 unități. În Liga Enedesa, competiție câștigată tot formația Los Blancos, Llull a avut cifre de 12.0 puncte, 3.3 pase decisive și 1.8 recuperări.

Sergio Llull și-a început cariera în profesionistă în 2005 la Manresa iar după două sezoane a trecut la Real Madrid. El este dublu medaliat cu aur la Eurobasket, în 2009 și 2011 dar și medaliat cu argint la Olimpiada din 2012 de la Londra.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!