Stiri Juniori U20 Masculin

Sergiu Pop: "Cu o atitudine corespunzătoare ne vom îndeplini obiectivul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.03.2013

Vineri debutează faza semifinală a Ligii a II-a la baschet masculin, iar din seria ce se desfăşoară la Craiova fac parte CSM LPS Bihorul Oradea, SCM Craiova, CS Rapid Bucureşti şi CSU Atlassib Sibiu.

Înaintea acestor confruntări Total Baschet a stat de vorbă cu Sergiu Pop, unul dintre pilonii de bază ai echipei bihorene antrenate de Alin Cureş şi Călin Pop.

Urmează nişte meciuri mult mai tari decât cele din fazele precedente. Sperăm să facem faţă cu brio şi să ne calificăm la turneul final. Chiar dacă nu suntem în formulă completă, cu o atitudine corespunzătoare ne vom îndeplini obiectivul.

Primul meci pentru orădeni se va desfăşura începând cu orele 18:00, împotriva grupării de pe malul Cibinului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!