Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Seria dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea se mută pe Bega

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.04.2017

BC SCM Timișoara joacă sub presiunea eliminării partida a 3-a din seria de playoff cu CSM CSU Oradea. Campioana României are 2-0 la general după meciurile jucate pe malurile Crișului Repede și mai are nevoie de o singură victorie pentru a accede în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2016/2017.

Trupa lui Tudor Costescu a făcut două partide bune la Oradea, dar nu a avut forța în niciun joc să-și apropie victorie. De fiecare dată „Leii din Banat” au irosit un avantaj format din două cifre, iar acum evoluează cu sabia lui Damocles deasupra capului.

CSM CSU Oradea  a arătat tărie de caracter în primele două jocuri ale seriei cu BC SCM Timișoara, revenind de fiecare dată și adjudecându-și victoria. Will Franklin în primul meci și Andrei Mandache în cel de-al doilea au sunat revenirea prin coșurile lor de la distanță. În meciul secund, decisiv a fost și aportul lui Sean Barnette, cel care a înregistrat cea mai bună performanță personală a sezonului.

BC SCM Timișoara este nevoită să câștige în fața lui CSM CSU Oradea pentru a prelungi seria. În acest sezon, bănățenii au reușit un singur succes în fața orădenilor, pe teren propriu, după prelungiri.

Meciul 3 al seriei dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea este programat miercuri, 19 aprilie, cu începere de la ora 17:30. Dacă va mai fi cazul, meciul 4 se va desfășura vineri, 21 aprilie, de la ora 18:00. Ambele partide vor fi transmise în direct de Digi Sport.

foto: Roby Boros

15 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    sfertul patru jucam cu romanii
    Trei la zero ca sa nu sufere gazdele sperand degeaba! Chiar si cu frana de mana trasa, cu jucatorii plictisiti, cu Tibirna inca adormit, tot nu avem ce bate la bietii timisoreni! Frumos efortul lui Costescu, dar ei au ajuns la turatie maxima si noi la turatie minima, iar scorul este 2-0. Vizitam Timisoara si ne menajam pentru Cluj...

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      No tulai doamne da rai mai sunteti.... Chapioni intergalactici ati ajuns, s-o spariet de voi si Kim Jong Un si o zas ca se preda lu` Trump sa-i apere de oradeni ca vin astia cu iarba lor stracata si ii transforma in bule, bulimi si bulisoare!

      P.S. Newman vezi ca de la atat baschet, totalbaschet si iarba de proasta calitate uiti sa imprastii ajutorul social si or vini asitatii paste tine si te-or casapi!

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      esti liber, Domne Chichos Rostoganu
      "Amice, esti idi...t!" I.L. Caragiale "Caldura mare"

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Oi fi eu idiotul d eCaragiale da nici cu tine in rolul de Doomnul Goe nu imi este rusine!

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    Raspunde
  • viking33 :

    arbitrii
    http://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/baschet-arbitrii-acuzati-dupa-meciul-dintre-csm-csu-oradea-si-bc-timisoara-708341

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      N-ai intelkes nimic, o acuzat arbitrii ca o tras prea tare cu Timisoara ca sa nu castige oradea..... citeste printre randuri!

      LOL!

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Tim - Oradea
    Personal cred ca timișorenii si-au mâncat șansele nereușind sa câștige un meci la Oradea, deși au fost aproape în ambele meciuri de acolo. Oradea mi-a dat impresia ca nu s-a întrebuințat serios pana acum dar probabil la Timișoara va trage tare sa poată pregăti apoi in liniste adevărată finala cu Clujul.

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    Na' ca l-am scapat pe Bubico in lac la Cazino, mergand spre Napoca
    Monser Bibicule, da' unul ca matale mai rar! Buna replica, hai ca esti simpatic! Te pupa Mam-mare si Tanti Mita din Felix, de la cazarea lui Matele preferata.

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Regret, mam`mare dar pentru tzucat iti pot oferi doar un coltzuc dintr-un anume tip de hartie proaspat folosita, iar despre hotelul preferat.... uau voi aveti hoteluri in catun? uau, uau, uau sa nu-mi zici ca la voi ii si centrul universului, ca voi ati inventat roata si gaura de la covrig! Uau si inca odata uau, v-am pus in cap de lista la obiective primitive de vizitat, unica conditie ii sa deratizeze cineva inainte si sa creeze o zona de excludere ca cea de la Cernobail/Pripiat! Uau din nou, sunt uimit, ce mai siderat, dar macar am aflat de ce vizitez civilizatia evitand-va catunul si iesind pe la Carei!

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      . .
      Stimabililor, păcat că, derogare de la cacofonia permisă, Caragiale o fost mitic!!! Ar fi reușit o schiţă "reușită" cu voi.

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @arm
      Faptul ca ai o disputa personala cu @mailman nu iti da dreptul sa jignesti Oradea si pe oradeni. "catun", "primitiv" "deratizare"... Hai sictir ca esti nesimtit!!!!!!!!!!!!!
      Respect suporterilor clujeni civilizati!

      cu 6 ani în urmă (19.04.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Cluj
    Clujul va juca cu Tg.Mures ptc va cistiga meciurile de acasa. Asta e pronosticul meu.

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Clujul va juca cu Oradea asta ii sigur si precis...cu Muresul in finala poate...

      cu 6 ani în urmă (18.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    eu cred ca...
    la finala se si referea dansul!

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Bine a zis Achim , vom bate Clujul cand vom avea neovie.
    In rest, aceeasi suporteri clujeni pe forum, in frunte cu tzatza-Lisa aka Free 62

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!