Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Seria dintre CSU Ploiești și BC Timișoara se mută pe Bega

Paul Olar

Paul Olar
16.04.2015

LNBM

Play-Off/Sferturi de finală

M3: Joi, 16 aprilie - 18:00

M4: Vineri, 17 aprilie - 19:00

Sala Sporturilor "Constantin Jude"

1 Fișa M3/Fișa M4 1

Sala Sporturilor „Constantin Jude” găzduiește joi și vineri partidele trei, respectiv patru, ale seriei dintre CSU Ploiești și Baschet Club Timișoara. Scorul general este 1-1, primele confruntări având loc la finalul săptămânii trecute.

Proaspăt câștigători ai Cupei României, baschetbaliștii lui Dragan Petricevic au început cu dreptul postsezonul. Aceștia și-au adjudecat cu mari emoții jocul întâi împotriva Ploieștiului, terminat la scorul de 82-80. Gruparea prahoveană a inaugurat bine partida, dând semne că o va controla până la final. Cu acest lucru nu a fost de acord Zlatko Jovanovic, fundaș ce a reprezentat replica „leilor”. Bosniacul a contabilizat 16 puncte în 13 minute, marcând și coșul decisiv al încleștării.

Campioana României și-a luat revanșa în confruntarea cu numărul doi. Cu excepția primului act, adjudecat de vizitatori, CSU și-a impus ritmul în fiecare sfert. Aici au contat prestațiile izbutite de Stefan Pot, Jonte Flowers sau Ivan Zigeranovic. Pot a realizat, totodată, cea mai consistentă evoluție de când a sosit pe pământ românesc. Mai exact, fundașul ex-iugoslav a totalizat 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Luând în considerare felul cum s-au încheiat întâlnirile precedente, putem afirma faptul că jocurile de pe Bega sunt deschise oricărui rezultat. Foarte mult va conta felul cum evoluează Zlatko Jovanovic și în ce măsură va fi anihilat de puternica defensivă ploieșteană.

*Foto: Cătălin Soare/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!