Stiri

Seth Curry, la primul contract profesionist în NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
28.07.2015

currys

Dell Curry are de ce să fie mândru. Dacă fiul său cel mare, Stephen Curry, a câștigat titlul NBA și cel de MVP în sezonul recent încheiat și fiul său mai mic a reușit o vară perfectă în Summer League și și-a obținut primul său contract de profesionist. 

Seth Curry a reușit în șase meciuri ale Ligii de Vară o linie statistică de 24,3 puncte, 4,2 recuperări și 2,7 pase decisive pe întâlnire, pentru echipa celor de la New Orleans Pelicans. Grație acestor prestații, Seth a fost numit în prima echipă a Summer League-ului și a primit un contract pe doi ani de la Sacramento Kings, în valoare de 2 milioane de dolari pe sezon. 

Până în acest moment fratele MVP-ul ligii mai jucase doar în 4 meciuri de NBA în ultimele două sezoane, unul pentru Cleveland și Memphis în sezonul 2013/2014 și încă două la Phoenix sezonul trecut. De asemenea, Seth fusese una dintre vedetele NBA D-League  în ultimii doi ani, având în sezonul 2013/2014 medii de 19,6 puncte, 5,8 recuperări și 3 pase decisive în 38 de partide și evoluând în ambele sezoane în All Star Game-ul Ligii de Dezvoltare a NBA-ului. 

Seth Curry se alătură astfel unei echipe interesante a celor de la Sacramento, care i-au mai adus în acest sezon pe Rajon Rondo, Caron Butler și Quincy Acy și au reușit să își păstreze vedeta, DeMarcus Cousins în ciuda unor neînțelegeri cu antrenorul George Karl. De asemenea, din lotul celor de la Kings mai face parte campionul mondial din 2010 Rudy Gay și jucători de perspectivă precum Ben McLemore, Darren Collison sau numărul 6 din draftul de anul acesta, Willie Caulley-Stein

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate