Stiri Cupa României Feminin

Sfântu Gheorghe este pregătit de o nouă ediție a Cupei României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.02.2017

Orașul Sfântu Gheorghe se transformă în capitala baschetului feminin românesc pe parcursul următoarelor cinci zile. Sala Sporturilor „Kati Szabo” din localitate va găzdui turneul final al Cupei României ce se desfășoară într-un format inedit. Opt echipe din cele zece participante în Liga Națională de Baschet Feminin se vor lupta, în perioada 8-11 februarie, pentru primul trofeu din stagiunea 2016/2017 în timp ce duminică va avea loc Meciul Stelelor Baschetului feminin românesc. 

ACS Sepsi Sfântu Gheoerghe a primit dreptul de a organiza Final Eight-ul Cupei României din postura de candidată solidară, dorind ca în fața propriilor suporteri să-și treacă în cont „tripla” după Cupele cucerite în 2015 și 2016. Total Baschet a stat de vorbă cu organizatorii turneului pentru a lua „pulsul” ultimelor pregătiri.

Managerul gazdelor, Rusz Istvan, ne-a declarat că în afară de mici retușuri totul este pregătit pentru debutul evenimentului.

Pregătirile sunt finalizate în proporție de 95%, se vede luminița de la capătul tunelului. Organizarea evenimentului a decurs așa cum ne-am dorit și totul este în regulă. Am beneficiat de sprijin necondiționat din partea Consiliului Local și al Consiliului Județean, dar și din partea sponsorilor și doresc să le mulțumesc pe această cale.

Cu toate că la eveniment vor participa opt formații din Liga Națională de Baschet feminin, managerul ACS Sepsi SIC a oferit asigurări că fiecare formație va beneficia de poziții de antrenament.

Toate echipele au poziții de antrenament în sala noastră. Au fost înștiințate printr-un comunicat conform regulamentului FRB. În ziua meciului, fiecare echipă în parte are la dispoziție o oră în sala pentru antrenament.

Cât privește latura publicitară, oficialii clubului s-au lovit de o problemă logistică. Banca OTP este unul dintre sponsorii principali ai covăsnenilor în timp ce Banca Transilvania este sponsorul principal al Federației Române de Baschet. Organizatorii evenimentului au dorit să-și imprime logo-ul băncii pe tricourile de încâlzire, dar s-au lovit, inițial, de refuzul federației.

Situația cu Banca OTP a fost clarificată. Banca Transilvania este partener FRB, iar OTP ne sponsorizează pe noi. S-a ajuns la un acord ca ambele să fie partenere acestui turneu Final al Cupei României. În rest, nu s-a semnalat nicio problemă, de nicio natură, totul a decurs conform planului nostru. 

În final, managerul Rusz a transmis un mesaj tuturor participanților.

Vreau să urez success tuturor echipelor calificate. Este un eveniment dedicat tuturor, însă în special suporterilor noștri, care merită o asemenea competiție dat fiind faptul că ne susțin meci de meci. Merită acest turneu pentru tot ce fac pentru echipa noastră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii