Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sf. Gheorghe învinge pe Alba Iulia și obține locul 4

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.03.2013

77-65

36-16, 19-17, 12-19, 10-13

  Statistica  

În derby-ul etapei 27-a din Liga Națională de baschet feminin ce a decis locul 4, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus cu 77-65 împotriva echipei CSU Alba Iulia.

Partida de miercuri seară a fost practic rezolvată de Sf. Gheorghe încă din primul sfert terminat incredibil cu scorul 36-16, pe fondul unei evoluții bune a americancei Bailey dar și a celorlalte jucătoare. Cu un avantaj de 20 de puncte avans, gazdele nu au mai forțat în sfertul al doilea, dar totuși l-au câștigat și pe acesta (19-17), întrând la cabine cu scorul 55-33 în favoarea lor.

După pauză, Alba Iulia a vrut să demostreze că în prima parte a fost doar o întâmplare și au reușit să-și adjudece sfertul al treilea cu 19-12. Împinse de la spate de publicul din Sf. Gheorghe, ACS Sepsi SIC nu au cedat încercării de revenire a oaspetelor și în final s-au impus cu scorul de 77-65

Pe lângă victoria propriu-zisă, Sepsi SIC obține și poziția a 4-a în clasamentul LNBF înaintea play-off-ului. Acest joc se va derula din nou dar de data aceasta în primul tur din play-off, urmând ca cele două formați să-și dispute calificarea în semifinală.

De la gazde, Tabytha Wampler a fost principala arteziană a victoriei cu 20 de puncte marcate, 12 recuperări și 2 pase decisive, Din tabăra gazdelor s-au mai remarcat Jence Rhoads cu 15 puncte, 9 recuperări, 4 assisturi, Mekia Valentine 14 puncte, 16 recuperări și Jasmin Bailey 14 puncte marcate, 6 pase decisive, 3 recuperări.

De la echipa din Alba Iulia s-a remarcat Ramona Laza cu 16 puncte, Amanda Thompson 14 puncte, 11 recuperări, 2 assisturi, Beca Tobin 11 puncte, 4 recuperări și Jovana Vukoje 10 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive.

Foto:misafoto

1 comentariu la aceasta stire:
  • Detectiv Rockford :

    Sepsi Sic echipa mai buna
    S-a incercat totul si acum ca Sepsi sa piarda , dar valoarea acestora a fost hotaritor chiar si daca Alba a avut doua jucatoare in plus in teren :)) Antrenorul acestora degaba isi sfisia parul la marginea terenului :)cazind dintro criza de nervi in alta.

    cu 11 ani în urmă (13.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!