Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sherwood Brown rămâne jucătorul lui SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.07.2019

Sherwood Brown rămâne jucătorul lui SCM Timișoara

SCM Timișoara a anunțat continuarea colaborării cu Sherwood Brown. Americanul a jucat în sezonul 2018/2019 pentru formația de pe Bega, fiind la prima experiență în România.

Brown s-a născut pe data de 2 august 1991 în Colombus, Georgia, Statele Unite ale Americii. El măsoară 1.93 metri și este un jucător de poziția 3. În 2013 a absolvit la Florida Gulf Coast, după care și-a început cariera profesionistă în NBA G League la Maine Red Claws. În 2015 părăsea pentru prima dată țara natală și mergea în Liban la Byblos. A mai jucat la White Wings Hanau (Germania) și Al Ittihad (Arabia Saudită) înainte de a ajunge la Timișoara.

În stagiunea precedentă, Brown a jucat în toate cele 34 de partide disputatea de SCM Timișoara în Liga Națională de Baschet Masculin. El a înregistrat medii statistice de 13.4 puncte, 5.6 recuperări și 1.8 pase decisive pentru 14.1 la eficiență.

Sherwood Brown a avut șase partide în sezonul precedent în care a marcat minim 20 de puncte. Cea mai bun prestație a sa a venit în faza a 2-a a LNBM când a reușit 30 de puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive și 34 la eficiență într-un meci cu BCM U Pitești.

SCM Timișoara i-a transferat în această vară pe Adam Mirkovic și  Troy Franklin Jr.. Bănățenii le-au mai prelungit contractele lui Nikola Pesakovic și Alexandru Coconea. Formația din Banat va fi antrenată în stagiunea 2019/2020 de Dragan Petricevic.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!