Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Shone Markovic, cooptat în staff-ul tehnic al lui BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
16.05.2015

BC Timișoara va avea un staff tehnic diferit în stagiunea 2015/2016. Potrivit site-ului oficial, gruparea bănățeană a apelat la serviciile lui Nenad Markovic și Radenko Toroman. Cei doi vor colabora cu Dragan Petricevic din postura de secunzi.

“Consider foarte benefică aducerea lui Șone, pentru că a fost jucător și căpitan al acestei echipe. Cunoaște bine campionatul românesc și psihologia baschetbaliștilor, pentru că a fost activ până la finele actualului sezon.

Radenko este timișorean prin adopție. El s-a căsătorit și locuiește aici de patru ani, iar în echipa tehnică va munci la individualizare și scouting”, a declarat Dragan Petricevic, conform sursei amintite anterior.

Toroman se va ocupa și de Academia lui BC Timișoara, acolo unde lucrează de aproape un sezon. De asemenea, la partea de pregătire fizică, “leii” vor fi ajutați în continuare de Tiberiu Puta, respectiv Goran Damnjanovic.

*Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!