Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibienii au marcat peste 100 de puncte în victoria cu BC Timba

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.02.2018

CSU Sibiu a reușit al doilea succes stagional în fața celor de la BC Timba Timișoara, galben-albaștrii câștigând partida disputată în această seară, în Sala „Constantin Jude”. CSU Sibiu a marcat peste 100 de puncte, scorul final al partidei fiind 111-86.

Primul sfert a fost unul extrem de bun, cu multe puncte marcate de ambele echipe. Nu mai puțin de 60 de puncte s-au marcat în primele 10 minute ale meciului, 35 de partea sibienilor și 25 de partea gazdelor de la BC Timba.

Ba mai mult, începutul meciului a fost extrem de spectaculos pentru fanii prezenți în sală, jucătorii ambelor echipe trecându-și în cont câteva reușite de la mare distanță. Gazdele au deschis balul prin Kovacevic, care a punctat de dincolo de semicerc, iar sibienii au egalat la doar câteva secunde, grație reușitei lui Paliciuc. Mirel Dragoste a repetat și el izbânda colegului său, astfel că Sibiul conducea cu 6-3. Toți cei trei jucători au mai reușit câte o treiță până în minutul 3, când tabela indica scorul de 12-8 în favoarea lui CSU Sibiu. Sibienii au continuat să se distanțeze pe tabelă, terminând primul act cu un avantaj de 10 puncte.

Timișorenii au încercat să reducă din deficit pe parcursul sfertului secund, dar nu au reușit să se apropie la mai mult de 6 puncte. Cu 4 minute înainte de pauza mare, Ghiță Balmuș micșora diferența cu o reușită la mare distanță: 39-45. Jucătorii lui Dan Fleșeriu nu le-au permis gazdelor să se apropie mai mult, stabilind rapid un nou avantaj de 10 puncte, după reușitele lui Cooper și Kinnard.

Sibienii au intrat la pauza mare cu un avantaj de 11 puncte, scor 56-45, și au revenit în forță pe parchet. Ambele formații au marcat din nou peste 20 de puncte, însă oaspeții au fost cei care au înscris mai mult, distanțându-se la 18 lungimi.

Ultimul act a început de la scorul de 85-67 pentru galben-albaștri, care au atins borna de 100 de puncte cu 4 minute înainte de finalul partidei. Jucătorii lui Dan Fleșeriu s-au impus la o diferență de 25 de puncte, scor 111-86, iar la finalul meciului au mers în tribună, să cânte alături de suporterii care au făcut deplasarea la Timișoara, cântecul devenit deja celebru în tabăra sibiană: „Acolo este țara mea”.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!