Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibienii se văd conduși la Timișoara după 20 de minute

Noémi Csiki

Noémi Csiki
23.12.2014

În ultima etapă a turului LNBM, BC Timișoara are un avantaj de 2 puncte (38-36) la jumătatea partidei din Sala Constantin Jude, împotriva CSU Atlassib Sibiu (pe sferturi 17-20, 21-16). Timișorenii au preluat conducerea în ultimul minut  al primei jumătăți, după ce Atlassib a condus cu peste 10 puncte la mijocul sfertului doi.

Pentru gazde, Popescu a marcat, în primele două sferturi, 9 puncte, Jovanovic și Tica câte 8, iar pentru sibieni, Hurd are 11 puncte marcate, Seals 8, iar Bojovic, 7.

Vom reveni cu detalii.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Acelasi rahat
    Era de asteptat, nimic nou in deplasare...
    Sarbatori Fericite tuturor !!!

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești raul_flavius :

    Jalnic
    Campionat mai slab de la an la an...(exceptie Ploiesti),in rest mi-e rusine mie cand vad ce se intampla in sala, de la arbitrii care sunt penibili toti fara exceptie in fiecare meci cu niste decizii aparent inexplicabile pentru cei care urmaresc si alt baschet in afara de circul nostru. Cu niste antrenori penibili care nu stiu 2 scheme sa explice si cu niste jucatori care nici alea 2 scheme nu stiu sa le puna in practica. Totul tine de norocul si de inspiratia a unui jucator sau doi in vederea rezultatului. Sibiul nu v-a reusi niciodata cu caricaturi gen Calota,Seals(care prinde si el 2 din 40 de la 3 pct si gata e jucator de baschet).

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ti se pare ca ii mai slab de la an la an, chiar ti se pare.... Cat despre arbitrii.... ar fi trebuit sa o vezi pe Fabiana astazi, la Cluj cat a fost de inversunata pe noi si cat de jalnic a fluierat, s-a comportat exact ca o viurgina stresata la menopauza si care a descoperit brusc ce a ratat dupa atatia amr de ani de abstinenta! Arbitrii sunt aceeasi frustrati ca in fiecare an, oare nu credeti ca ar trebui sa ne obisnuim si sa mergem mai departe sau sa facem ceva concret impotriva lor(la primul meci de acasa din Eurochallenge, jucatorii clujeni erau debusolati pentru ca pur si simplu nu au inteles de ce nu fluiera arbitrii oricce rahat)!

      cu 9 ani în urmă (23.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    @alex csu
    Se pare ca exista un calcul pagubos,castigam tot acasa nu ratam play-off.Daca ciugulim ceva bine daca nu...Asa a fost si la Cluj cand doar prestatia excelenta a lui Le Var pe final a adus singura victorie in deplasare din tur.In rest, numai de bine.

    cu 9 ani în urmă (23.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!