Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sibiu Star Game, amicalul galben-albastru dintre jucători și suporteri

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.04.2016

CSU Sibiu a jucat săptămâna aceasta ultimul meci oficial din actuala ediție de campionat, dar baschetul sibian continuă să atragă suporterii la sală și chiar pe parchet. Clubul a anunțat astăzi că luni, 2 mai, începând cu ora 18, în Sala Transilvania se dispută Sibiu Star Game. Pe scurt, un meci special, între jucătorii lui CSU Atlassib Sibiu și suporterii echipei. 

Este modul prin care jucătorii pregătiți în acest sezon de Dan Fleșeriu, Pepe Silva și Cătălin Vulc, susținuți de staff-ul din conducerea clubului, doresc să încheie sezonul 2015/2016.

„Nu am putut pune punct, după încheierea meciurilor din PlayOff, fără să ne luăm rămas bun de la cei care ne-au fost alături necondiționat și i-au încurajat pe jucătorii noștri și în acest sezon. Cred că suporterii sibieni au dat o lecție de viață multora din baschetul românesc, despre ce înseamnă să iubești o echipă, să o susții și să fii alături de ea, indiferent de circumstanțe. E clar că nu putem continua decât împreună-echipă și suporteri- uniți de aceleași dorințe și dragoste față de acest sport extraordinar. Vă așteptăm pe toți la Sala Transilvania să sărbătorim împreună marea familie galben-albastră”, a spus Horațiu Floca, directorul interimar al CSU Sibiu.

În meciul de luni, Dan Fleșeriu îi va trimite pe parchet, în tricouri albastre, pe toți cei care au evoluat anul acesta pentru CSU Sibiu: Octavian Popa Calotă, Vlad Tincu, Kevin Hardy, Igor Mijajlovic, Boris Lalovic, Georgian Păun, Cornel Cioacătă, Will Paul și Lawrence Gilbert.

De partea cealaltă, CSU Fans, echipa suporterilor, va fi condusă, de pe banca tehnică, de Florin Iacob, liderul galeriei sibiene, și Nicu Scorvelciu, un alt suporter vechi al CSU Sibiu. Pe parchet vor intra, în tricouri galbene: Cãlin Turcu, Răzvan Popa, Ciprian Oprean, Vlad Branga, Adi Muntean,  Mircea Damian, Radu Lămoran, Radu Muşoaie, Gabi Hurubean, Andrei Benedek, Călin Găvozdea, Edi Marinca, Nicu Mutu și Alex Popescu.

Suporterii vor participa gratuit la sărbătoarea de final a acestui sezon competițional. Oficialii clubului sibian au anunțat, de altfel, că vor organiza și un concurs cu premii oferite de doi dintre partenerii de nădejde ai echipei. 

Jucătorii și suporterii vor continua sărbătoarea marți, 3 mai. Suporterii sibieni organizează o petrecere, în semn de apreciere pentru eforturile depuse de baschetbaliștii lui CSU Sibiu de-a lungul întregului sezon. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș zoli4ever :

    Bravo
    Extraordinara idee... Ar fi frumos ca si alte echipe sa procedeze la fel. Bravo Sibiu!

    cu 7 ani în urmă (29.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea minotauro :

    WOW
    Big LIKE

    cu 7 ani în urmă (29.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    tv
    Oare il transmite Digi?😁

    cu 7 ani în urmă (29.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu-recunostinta
    Emotionant acest moment, in care RECUNOSTINTA se împarte intre jucatori si suporteri!ce poate fi mai frumos?

    cu 7 ani în urmă (30.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Respiram baschet !
    Daca te uiti la poza din acest material care a fost realizata dupa meciul cu U Cluj iti dai seama ce inseamna pentru noi CSU SIBIU. Poza realizata dupa o eliminare din play off. Restul discutiilot nu isi mai au rostul.
    La Sibiu baschetul este o religie !!!

    cu 7 ani în urmă (30.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!