Stiri

Sigal Prishtina a câștigat al doilea meci în Liga Balcanică

Ionuț Greere

Ionuț Greere
23.10.2014

Într-un meci din cadrul B al Ligii Balcanice viitoarea adversară a formației SCM Universitatea Craiova, Sigal Pristhina a învins în deplasare, scor 87-80, KK Mornar. Scorul pe sferturi a fost a 24-18, 14-16, 22-22, 27-24.

Calvin Newell a terminat meciul cu 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Miroslav Damjanovic a adăugat 16 puncte, 3 pase decisive și 4 recuperări. De la oaspeți, kosovarul Dardan Berisha a totalizat 41 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar Edin Bavcic a realizat un double-double cu 13 puncte și 12 recuperări.

KB Sigal Prshtina - SCM Universitatea Craiova va avea loc marți, 28 octombrie. Tot în etapa a treia va avea loc și partida Vllaznia – Mornar.

În grup A, Rilski Sportist s-a impus și în cel de al doilea meci din cadrul grupei A. Bulgarii au învins la limită, scor 83-81, echipa muntenegreană KK Teodo Tivat. Scorul pe sferturi a fost 28-26, 15-21, 21-14, 19-20.

De la gazde s-au evidențiat, Anthony Gugino care a terminat meciul în double-double cu 14 puncte, 16 recuperări (2 ofensive și 14 defesive) la care a adăugat 3 pase decisive și Yordan Bozov cu 22 de puncte, o recuperare și 3 pase decisive. În replică, de la oaspeți, Marko Mijovic a totalizat 19 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive, iar Aleksandar Radulovic a pus pe tabelă 14 puncte.

În următoarea etapă vor avea loc partidele

KK Kumanovo – KK Sutjeska (29 octombrie)

KB Peja – KK Teodo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!