Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: ’’Este posibil să fie și ceva presiune pe umerii noștri”

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
28.02.2013

CSM Oradea a trecut cu greu, în deplasare, de CSȘ Giurgiu, scor 80-78. După două reprize de prelungiri, trupa lui Cristi Achim a obținut al șaptelea succes în acest an.

Silviu Lupusavei a vorbit pentru totalbaschet.ro despre meciul de la Giurgiu, explicând și forma mai puțin bună prin care trece Oradea.

Silviu, unde crezi că s-a câștigat meciul de la Giurgiu?
Nu știu exact unde s-a câștigat. Noi am avut și puțin noroc pe finalul meciului când cei de la Giurgiu au ratat multe libere, a fost un meci care puteam să îl pierdem în orice moment.

Oradea a prestat un joc mai slab în ultimele etape, nu a mai jucat așa cum ne-a obișnuit de la începutul sezonului. Care crezi că ar fi cauzele?
Este posibil să fie și ceva presiune pe umerii noștri, acesta este principalul motiv. Sper să putem face ceva să ne relaxăm și să reușim să prestăm jocul pe care l-am avut la începutul campionatului.

Crezi că se mai poate schimba ceva printre echipele care ocupa locurile 3-8? Cu cine crezi că veți juca în playoff?
Mai sunt meciuri de jucat. La cum merge campionatul nu îmi pot da seama. Noi sperăm să rămânem pe primul loc, mai avem cinci meciuri foarte grele și nu știm exact ce se va întâmpla.

Ți-ai prelungit contractul cu CSM Oradea?
Nu am vorbit nimic de acest lucru. Nu știu dacă îmi voi prelungi contractul cu Oradea

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    raspuns
    Daca nu stii,nimic despre prelungirea contractului inca,eu zic sa-l intrebi pe Achim,el stie sigur.!!!? Oricum vad ca nu mai esti in gratiile lui.

    cu 11 ani în urmă (28.02.2013) Raspunde
  • weslei :

    intrebare
    lui pesici oare achim i-a prelungit contractul?

    cu 11 ani în urmă (28.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    RASPUNS
    Cu siguranta,daca nu este prelungit va fi,pentru ca Achim,nu renunta la sarbi,mai repede renunta el la postul de antrenor,fiecare cu preferintele lui

    cu 11 ani în urmă (28.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!