Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Silviu Lupusavei: „Sunt şanse să pun capăt carierei’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
12.06.2013

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Silviu Lupusavei a afirmat în exclusivitate că se gândeşte cât mai serios la retragere, asta dacă nu va găsi o echipă la care poate să primească un număr consistent de minute. Întrebat despre un posibil transfer la Târgu Mure, Lupusavei a răspuns negativ.

Dacă cei de la CSM Oradea consideră că mai au nevoie de mine ca jucător, asigurându-mi astfel un rol în echipă, mă gândesc să rămân aici. Dacă nu voi reuşi să îmi găsesc o echipă la care să evoluez 15-20 de minute pe meci înseamnă că este momentul să pun capăt carierei. Legat de Mureş, doresc să dezmint zvonurile cum că m-aş fi înţeles cu cei de acolo. Până pe 25 voi aştepta oferta celor de la Oradea, dacă nu sunt şanse să mă las de sportul de performanţă.

Lupusavei a încheiat sezonul cu o medie de 14.6 minute şi 6 puncte per partidă. Acesta a evoluat pe rând la echipe precum CS Otopeni, Râmnicu Vâlcea,  SCM U Craiova, Elba Timişoara, Energia Rovinari, pentru ca ultimele două sezoane acesta să evoleze sub culorile lui CSM Oradea.

Foto: Viorel Carțiș

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    tipic
    Tipic pentru mentalitatea unui jucator crescut in tara. Doar minutele il intereseaza.....

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    haha
    bine ca nu vrei sa-ti garanteze si vreo 6-7 aruncari de la distanta fara sa se apere adeversarul la tine. goodbye

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    CARCOTASII, au aparut
    ma bucur ca nu tine nimeni cont de parerea voastra,si nici nu sunteti factori de decizie, si probabil nu sunteti nici suporteri ai echipei, ca sa nu zic a lui Lupu,ci doar oameni care vin la sala pentru a socializa sau a vorbi la telefon.Cat despre tine Silviu, indiferent ce decizie vei lua, este numai a ta,mie si multor oradeni, ne va parea rau daca pleci, sper sa nu o faci, si-ti multumim mult pentru tot ce ai facut pentru echipa,si pentru bucuria pe care o creai cu aruncarile tale de la 3, chiar si cu adversarul pe tine(apropo,pisoias, uitate-te la ultimul meci cu medias cand a dat cos cu Mandache si alt mediesean.Asa ca pastrati-va aprecierile pentru voi ca sa nu zic veninul,>

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    si magyari,
    cam cum ai vrea tu sa progreseze jucatorii romani(aici nu e vb de Lupu) vb de cei tineri daca nu avand minute jucate?poate ai vreo idee ca specialist ce esti? sa stii un secret majoritatea jucatorilor straini care evolueaza in campionatul romanesc au minutele asigurate prin contract, iti spun asta asa ,ca recompensa pentru aprecirea ta vizavi de jucatorii romani.

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    Lupu
    mi se pare de bun simt declaratia sa: daca nu ma lasati sa joc mai mult, daca nu e nevoie de mine, mai bine ma retrag; scurt si la obiect; am vazut mentalitatea asta si la alti jucatori, nu doar romani si nu doar actuali; Lupu, eu as vrea sa mai ramii...cu aruncari de 3 marcate fix la timp, cind era mai mare nevoie!

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde
  • unbaiat :

    Minute jucate
    Are o medie buna de minute. Iar mai mult, cu tot respectul pentru munca lui, nu ar putea duce. Nu e vorba de carcoteala, ci de realitate. Trebuie sa fii mai mult decat un shooter bun ca sa ai multe minute. Sper sa nu se retraga.

    cu 10 ani în urmă (13.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!