Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Simas Buterlevicius, primul nume nou de jucător străin anunțat de CSO Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
10.07.2019

Simas Buterlevicius, primul nume nou de jucător străin anunțat de CSO Voluntari

simas buterlevicius cso voluntari

CSO Voluntari a anunțat transferului lui Simas Buterlevicius, pentru sezonul 2019/2020. În vârstă de 30 de ani, extrema lituaniană a jucat la cel mai înalt nivel în liga din țara sa natală, Letonia și Polonia, dar și în ligile inferioare din Franța sau Grecia.

Buterlevicius a început în baschetul mare la Sakalai Vilnius, pentru ca apoi să treacă pe la Lietuvos rytas Vilnius, Rūdupis Prienai, Nevėžis Kėdainiai, Trefl Sopot, Juventus Utena, Ventspils, Lietkabelis Panevėžys, Etoile de Charleville-Mézières, Juventus Utena, Nevėžis Kėdainiai și Kavala.

Simas are în palmares un titlu și o Cupă ale Lituaniei, în 2010, o Ligă Baltică în 2014, dar și prezențe în semifinalele Ligii Poloneze și un sfert de finală în FIBA Europe Cup, în 2018. 

Pe lângă Buterlevicius, CSO Voluntari l-a mai anunțat pe Sabin Cîrstoveanu, adus de la CSA Steaua și și-a reînnoit înțelegerile cu Dani Popescu, Tudor Gîrbea, Mario Lazăr, Goran Martinic. De asemenea, l-au adus pe Șemsettin Baș în funcția de antrenor principal, în locul lui Eugen Ilie.

*foto: 15min.lt

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ..
    Personal sunt placut surprins de faptul ca Voluntari a adus un jucator de asemenea calibru. Nu cred ca e exagerat sa spui ca e un jucator chiar bun pentru campionatul nostru asta in condintiile in care joaca pentru o echipa care a incheiat pe locul 9 sezonul trecut intr-un campionat al Romanieie in care se invart bani cat de cat mai seriosi doar la primele 4-5 echipe. Poate si in acest transfer se vede impactul unui antrenor care a mai antrenat si in campionate importante.
    Felicitari conducerii. Sunt curios ce lot o sa isi formeze in acest sezon.

    cu 4 ani în urmă (11.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      si anul trecut s-au intarit ...
      si a fost singura care le-a batut pe Steaua si Dinamo, cred. doar aruncarea norocoasa in disperare a lui Kemp, i-a privat de calificare in play off. e un jucator chiar bun care cred ca ar avea loc suficient si la multe echipe din primele 8..

      cu 4 ani în urmă (11.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!