Stiri Liga I Masculin

Similache, 39 eficiență, BC Time învinge Phoenix Galați

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.11.2013

BC Time București s-a impus cu 88 - 81 (23-15, 21-24, 25-25, 19-17) în fața Phoenix Galați într-o partidă din cadrul etapei a 8-a a Ligii 1 de baschet masculin.

Aurel Similache a fost din nou, cel mai bun jucător al gazdelor. Pivotul a marcat 29 puncte (12/22 aruncări din acțiune) și a recuperat 19 mingi, dintre care zece după ratările coechipierilor, pentru un indice de 39 la eficiență. 

Nuță a fost al doilea realizator de la Time, cu 19 puncte. Olariu a terminat cu 12 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Rusu Roșu a avut 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

Ciubotariu a fost cel mai eficient jucător din tabăra lui Phoenix. El a marcat 22 puncte și a recuperat 19 mingi, cifrele sale concretizându-se într-un indice de eficiență de 30.

Roznovschi a înscris 19 puncte, Tudorache 11, iar Badea a terminat în double double, cu 10 puncte și tot atâtea recuperări.

Time a ajuns la a cincea victorie în acest sezon și se menține pe poziția treia a clasamentului Seriei C. Etapa următoare va întâlni pe CSU Galați.

Phoenix Galați are un bilanț de 2 victorii și 5 înfrângeri și peste o săptămână va juca cu BCM U 2 Pitești.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gilu :

    csbt
    bun articolul, buna echipa..din ce in ce mai buna.
    Rusu, este de fapt, Roșu Florin.
    Hai baietii!

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mari :

    echipa
    buna echipa,caracter urat dl similache ,din pacate

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    similache
    Vad ca la Similache este un obicei sa se comporte nesportiv. La Iasi a pus in permanenta presiune pe arbitri , i-a amenintat pana cand acestia, dupa ce au fluierat in primele 2o min. 3 gresli, l-au lasat in pace sa-si faca jocul. Apoi a inceput sa polemizeze cu spectatorii injurand in stanga si in dreapta. Din pacate cei 2 tineri arbitri nu au gasit metoda regulamentara " sa-i inchida gura". Pacat pt. ca baschet stie si in ciuda " butoiului de bere" care ii tine loc de abdomen este foarte eficient sub ambele panouri

    cu 10 ani în urmă (17.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!