Stiri Cupa României Feminin

Simmons și Broomfield, principalele artizane ale Aradului în dubla cu Phoenix

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.11.2014

Deținătoarea Cupei României la baschet feminin, ICIM Arad, a obținut biletele pentru F4 competiției din acest sezon, după ce au trecut pe teren propriu într-o dublă manșă de Phoenix U Galați. În prima confruntare, galben-albastrele s-au impus cu 83-70, urmând ca în retur victoria să le revină tot acestora, 77-67

Americancele Aradului, Meighan Simmons și Laura Broomfield, au fost jucătoarele care și-au pus cel mai serios amprenta pe victoriile echipei împotriva gălățencelor. 

În prima dispută, Simmons a încheiat cu 20 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție, 4 mingi pierdute și 13 la eficiență, totul în 36:42 minute jucate. Apoi, în manșa retur, Meighan și-a trecut în cont 14 puncte, 2 recuperări, 3 assist-uri, 2 intercepții, 2 posesii pierdute și un index la productivitate de 18 unități. Interesant este faptul că în meciul secund americanca a stat în teren doar 18 minute. 

De cealaltă parte, Broomfield a fost foarte aproape de un double-double în tur, terminând meciul cu 14 puncte și 9 recuperări, cifre la care a adăugat o intercepție și 2 mingi pierdute, având la eficiență 19 unități în 20:47 minute petrecute pe suprafața de joc. Ulterior, în meciul al doilea, pivotul originar din Statele Unite a totalizat în cele 12 minute jucate, 12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 16 în dreptul productivității. 

*Foto: TotalBaschet / baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!