Stiri Cupa României Masculin

Simona Halep, mesaj de susținere pentru Athletic Constanța (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
26.09.2018

BC Athletic Constanța va juca astăzi, 26 septembrie, de la ora 19:00, în compania celor de la Rapid București, în primul tur al Cupei României.

Trupa de pe malul mării are un fan special, în persoana numărului 1 mondial WTA, Simona Halep. Halep le-a transmis un mesaj elevilor lui Alexandru Oltean:

„Pentru că sunteți constănțeni, vreau să vă urez toate cele bune. Succes BC Athletic Constanța în noul sezon”, a spus sportiva originară din Dobrogea, într-un mesaj postat pe facebook de trupa lui Alexandru Oltean.

De altfel, antrenorul constănțenilor a vorbit și el înaintea startului noului sezon:

„Acest sezon va fi o provocare pentru noi, pentru clubul BC Athletic. Vom vedea ce înseamnă să ne luptăm cu cele mai importante echipe din baschetul românesc. Am reuşit să aducem jucători foarte valoroşi din campionatul României şi câţiva baschetbalişti străini. Împreună, spun că am realizat un lot echilibrat, o echipă competitivă. Meciul cu Rapid se anunţă a fi foarte greu, este primul al sezonului şi nu ne-am creat automatismele dorite. Mai avem de lucru la omogenitate, suntem la început de drum, dar sunt sigur că, dacă muncim şi vom fi serioşi, vom realiza lucruri frumoase împreună”, a declarat Alexandru Olteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Meciul Athletic Constanța – Rapid București se joacă astăzi, cu începere la ora 19:00, la Sala Sporturilor din orașul natal al lui Halep.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!