Stiri

Singura reprezentantă a României rămasă în Europa, U-BT Cluj, și-a aflat adversarii din grupele FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.10.2017

Turcii de la Istanbul BBSK au obținut aseară biletele pentru grupele FIBA Europe Cup, după victoria din Ucraina, 76-68 cu Khimik Yuzhne

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, campioana României, a rămas singura echipă românească care va reprezenta țara în întrecerile europene. Băieții pregătiți de Mihai Silvășan vor evolua în Grupa E în FIBA Europe Cup alături de Lukoil Academic Sofia, Dinamo Tbilisi și Istanbul BBSK

Astfel, Grupa E din FIBA Europe Cup va avea în componență 3 echipe campioane în sezonul trecut și anume U-BT Cluj în România, Lukoil Academic Sofia în Bulgaria, respectiv Dinamo Tbilisi în Georgia, dar și echipa care a terminat pe locul 10 în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, turcii de la Istanbul BBSK. 

U-BT Cluj, Lukoil Academic Sofia și Dinamo Tbilisi sunt echipe venite din preliminariile Basketball Champions League, în timp ce Istanbul BBSK a evoluat în preliminariile FIBA Europe Cup. 

Faza grupelor din FIBA Europe Cup va debuta în data de 18 octombrie, zi în care U-BT Cluj va juca pe teren propriu cu Istanbul BBSK. Se califică mai departe primele 2 echipe din fiecare grupă. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!