Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Situația accidentărilor pentru cei de la BCM U FC Argeș Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
30.12.2018

pitestiÎn ciuda problemelor de efectiv de care au avut parte, cei de la BCM U FC Argeș Pitești au reușit să depășească perioada dificilă, marcată de o serie de cinci înfrângeri, bifând a doua victorie consecutivă, în fața celor de la CS Dinamo Știința București.

Întrebat despre situația echipei, antrenorul alb-violetilor, Florin Nini, a explicat starea de sănătate a fiecăruia dintre jucătorii vizați:

Tudor Gheorghe are o răceală foarte puternică.  De trei zile nu s-a ridicat din pat, este deja în tratament cu antibiotice, lucru care nu i-a permis nici să iasă afară din casă, în niciun caz să se prezinte la antrenamente.

Iulian Orbeanu, în schimb, în sfertul 3 al meciului de pe teren propriu contra CSA Steaua, a simțit o durere în gleznă. Această durere a apărut fără vreo mișcare necontrolată anterioară sau fără să prezinte vreo lovitură,ci pur și simplu a simțit o înțepătură. S-a realizat RMN-ul și s-a dovedit că are o mică fisură, iar acum urmează un tratament și sigur că sperăm să îl recuperăm cât mai repede.

Mladen Jeremic, de asemenea, acuză de trei zile dureri puternice de spate, neputând performa în meciul contra celor de la Dinamo.

În final, în ceea ce îl privește pe Tony Bishop, chiar în zilele următoare urmează să stăm de vorba cu medicul echipei să vedem interpretarea RMN-ului și a ecografiei pe țesuturi moi.Tony a venit la meciul contra celor de la U-BT Cluj Napoca după două meciuri cu echipa națională, în Panama, un zbor cu avionul de 14 ore, și la nici 24 de ore a intrat în teren și a avut un meci foarte bun. În mod automat, o astfel de situație te solicită enorm.

Ne-am speriat că ar putea fi cazul unei rupturi  la nivelul tendonului achilian, însă, din fericire, nu este vorba de așa ceva. Se pare că el este pe drumul cel bun, deci îl așteptăm cât mai repede alături de noi.

Și, sigur, au mai fost probleme minore, din cauza cărora nu am reușit să ne facem antrenamentele în formulă completa, dar repet, nu din probleme de pregătire, întinderi, ci pur și simplu situații pe care e imposibil să le controlăm.”

Pentru pitesteni urmează un duel ce se anunță extrem de disputat contra celor de la SCM U Craiova, duel ce va avea loc pe teren propriu, duminică, 6 ianuarie.

 

*SURSA FOTO: facebook BCM U FC Arges Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!