Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Situație halucinantă la BC Mureș

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
17.03.2018

bc mures stancut borsa

Criza în care se află BC Mureș se adâncește cu fiecare meci. Ultimul punct minim atins de „Tigri” este înfrângerea în prelungiri în fața „lanternei roșii” Dinamo București, scor 87-77.

Echipa din Târgu Mureș a venit la București cu șase jucători: Norbert Șteff, Alin Borșa, Tudor Gîrbea, David Engi, Lorand Barabasi și Vlad Porime. De asemenea, mureșenii au fost ajutați de Bogdan Stăncuț, sportiv legitimat la BC Mureș dar care a anunțat echipa că rămâne în București până când își va primi o parte din bani, lucru care pare greu de conceput în acest moment.

Mai mult, de la echipă au lipsit și cei doi oameni de pe bancă: George Trif și Barnabas Szaszgaspar. Locul lor a fost luat de președintele grupării târgmureșene, Beres Lorant. Cu toate acestea, în timpul time-out-urilor cei care au indicat schema tactică erau veteranii Alin Borșa și Bogdan Stăncuț. (VEZI FOTO)

bc mures fara antrenori dinamo

Cei doi baschetbaliști au fost chiar aproape să obțină prima lor victorie din „cariera” neoficială de antrenori, dar din cauza oboselii și a faulturilor acumulate, mureșenii au cedat în fața lui Dinamo, o altă echipă aflată într-o stare financiară extrem de precară.

Reamintim că la începutul săptămânii Alin Borșa anunța în cadrul unei conferințe de presă că jucătorii vor lipsi de la următoarele meciuri dacă situația nu se va îmbunătăți. Mai multe detalii aici.

CITEȘTE ȘI: George Trif: „Ne batem joc de baschet”

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT: Datoriile clubului BC Mureș

*foto articol: Zsoli Jeffwarder

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    trist
    trist, dar adevarat....baschetul in Romania, cu mici exceptii e pe duca!!!
    chiar si putinele echipe care performeaza si au o oarecare stabilitate financiara, risca sa se scufunde, trase si de lipsa de concurenta din campionat!!!

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș FAC :

    Barni
    Bun, deci antrenorul pe viata de la Mures, secundul lui Corui, Prakuraitis, Deri Csaba, Sekulovic, consilierul local care isi voteaza salariul, mai apoi antrenorul principal pana la vremurile de rastriste ale echipei... nu avea drum prin Bucuresti???
    Serios, omul asta ar fi mancat 10 ani seminte la scara blocului fara BC Mures, nesimtit sa fii sa-i lasi pe jucatori sa mearga singuri

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tigertiger11 :

    Echipa
    Eu nu știu de ce nu s-au dus antrenorii Mureșului la acest meci, poate era un semn de protest pentru conducerea clubului, dar jucătorii aceștia de la BC Mureș chiar merită respect. Să te duci șapte jucători în deplasare fără antrenori, fără bani, fără antrenamente normale de câteva săptămâni și să ajungi în prelungiri indiferent care echipă ar fi fost adversarul pentru mine denotă o tărie de caracter extraordinară. Eu cred că dacă rămâneau toți jucătorii până la finalul prelungirilor câștigam meciul acesta. Alo, dragi sponsori ai echipei care nu ați onorat contractele semnate, ar cam fi timpul să virați niște bani pentru acești jucători pentru că îi merită cu prisosință.Hai BC Mureș!

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!