Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Skylar Spencer a semnat în prima ligă din Lituania

Eduard Popa

Eduard Popa
07.08.2019

Skylar Spencer a semnat în prima ligă din Lituania

skylar spencer lituania prienai

Pivotul american Skylar Spencer a semnat în prima ligă din Lituania, cu formația BC Prienai, redenumită din rațiuni de sponsorizare „Skycop Prienai”. Spencer a fost unul dintre cei mai eficienți baschetbaliști străini din sezonul precedent al LNBM, atunci când a jucat la CSA Steaua.

Trecerea lui Spencer la formația baltică a fost anunțată pe twitter de clubul lituanian.

În sezonul precedent, Skylar Spencer a jucat în 30 de partide pentru Steaua, cu medii de 11,6 puncte, 8,4 recuperări și 2,3 capace. În această vară el a făcut parte din echipa de Summer League a celor de la Denver Nuggets.

Spencer se alătură unei formații care a terminat în sezonul precedent pe locul 7 în sezonul regulat al Ligii lituaniene. Prienai a fost eliminată în primul tur al playoff-ului de către Neptunas Klaipeda, cu scorul de 2-1. La Prienai au evoluat în sezonul 2017/2018 LiAngelo și LaMelo Ball, frații jucătorului NBA Lonzo Ball.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!