Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Skylar Spencer, prezent în echipa de Summer League a celor de la Denver Nuggets

Eduard Popa

Eduard Popa
08.07.2019

Skylar Spencer, prezent în echipa de Summer League a celor de la Denver Nuggets

skylar spencer denver nuggets

Skylar Spencer, cel care a jucat în sezonul precedent la CSA Steaua București, a prins echipa de Summer League a formației Denver Nuggets în această vară. Spencer se alătură astfel lui Zeljko Sakic printre jucătorii străini care au evoluat în LNBM și evoluează în aceste zile la prestigioasa competiție de pregătire de la Las Vegas.

În vârstă de 24 de ani, pivotul american a fost rezervă nefolosită în prima partidă a celor de la Denver Nuggets la Las Vegas, victoria obținută în fața celor de la Orlando Magic, 84-79. Denver trebuia să joace și contra celor de la Phoenix Suns, dar meciul nu s-a mai disputat din cauza unui cutremur.

Skylar Spencer a jucat patru ani la San Diego State iar la Steaua a avut prima experiență în Europa. El a fost aproape să semneze în Turcia la mijlocul sezonului, a plecat de la echipă, dar în cele din urmă s-a întors la „militari”. În 30 de partide jucate pentru roș-albaștri, Spencer a adunat medii de 11,6 puncte, 8,4 recuperări și 2,3 capace, totul pentru un indice al eficienței excelent, de +19,1.

CSA Steaua a terminat sezonul precedent pe locul 7 în LNBM și va juca în acest sezon în prima grupă valorică a Ligii Naționale. Deocamdată se știu puține lucruri despre roș-albaștri, dincolo de faptul că Sasha Ocokoljic și-a dat demisia iar un fost internațional român este foarte aproape să devină noul antrenor al Stelei.

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Oare
    U face vreun transfer luna asta?

    cu 4 ani în urmă (08.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Re:
      Te înțeleg, e oarecum frustrant sa nu vedem nimic oficial, dar eu zic ca merita sa așteptăm. Pana la urma oricum reluarea pregătirilor este în august, iar noi suntem la începutul lui iulie. Nu e vorba, apreciez Oradea și mai ales Sibiul pt ca sunt foarte aproape sa aibă lotul format, dar e vorba de situații conjuncturale și strategii. La ambele echipe exista o continuitate și atunci este explicabila situația lor. La noi va fi ceva nou nouț și ce este frumos și bun se lasă intotdeauna așteptat :)

      cu 4 ani în urmă (08.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!