Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Dundjerski: „Am dat 200% pentru a obține această victorie”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.01.2016

BC Timișoara a câștigat pe terenul lui Gaz Metan Mediaș cu scorul de 99-87. La finalul partidei, Slobodan Dundjerski a oferit o declarație pentru Total Baschet, în care  vorbit despre importanța acestei victorii pentru echipa sa:

„Eram în aceiași situație ca și Gaz Metan și trebuia să câștigăm acest meci. Am dat 200% pentru a obține această victorie. Eu am făcut un meci bun, la fel cum a făcut toată echipa.”

Întrebat despre ceea ce a făcut diferența în această partidă, conducătorul de joc al timișorenilor spune că defensiva a fost cheia partidei:

„În repriza secundă am jucat mult mai solid în defensivă fața de prima repriză. Am primit mai puțin puncte și consider că defensiva noastră din repriza secundă a făcut diferența în acest meci.”

În final, Slobodan Dundjerski a vorbit despre revenirea sa la Mediaș, de această dată în calitate de adversar:

„A fost ceva frumos, suporterii m-au primit foarte bine. Sunt pentru prima dată după patru ani aici și a fost foarte bine. Memoriile mele au revenit.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!