Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Slobodan Popovic: "Sunt multe echipe care au avut probleme la Timişoara"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
31.10.2012

În etapa a cincea a Ligii Naţionale de baschet masculin, BCM U Piteşti a trecut de BC Miercurea Ciuc cu scorul de 88-67, această victorie reprezentând al treilea succes din acest sezon pentru echipa antrenată de Tudor Costescu. În următoarea etapă, Piteştenii se vor deplasa la Timişoara pentru întâlnirea contra vicecampioanei României, BC Timişoara.

TotalBaschet a luat legătura cu Slobodan Popovic, căpitanul argeşenilor, cel care ne-a declarat faptul că, după startul nereuşit de campionat, echipa arată din ce în ce mai bine
cu fiecare meci.

În ultimul meci echipa a arătat bine iar atmosfera a fost minunată. După startul nereuşit de campionat, cred că am început să jucăm din ce în ce mai bine cu fiecare meci. Sperăm ca rezultatele din viitor să fie mai bune. În următorul meci vom întâlni Timişoara, o echipă bună cu o mulţime de jucători de calitate. Sunt multe echipa care au avut probleme la Timişoara.

Mai este puţin timp până la debutul în EuroChallenge. Trebuie să intrăm în această competiţie cu respect şi cu cea mai mare ambiţie. Noi vom da tot ce e mai bun din noi pentru a dovedi faptul că nu am ajuns aici fără merit. 

BC Timişoara va întâlni BCM U Piteşti, joi (01.11) cu începere de la ora 18:15. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!