Stiri

Slovenia a anunțat echipa pentru preliminariile Campionatului Mondial

Eduard Popa

Eduard Popa
21.11.2017

slovenia lot cupa mondiala

Campioana europeană Slovenia a anunțat lotul de 12 jucători cu care va aborda primele meciuri din Campania de calificare pentru Mondialul din 2019.

Pe lista cu lotul lărgit erau trei jucători care evoluau în Euroligă și la care s-a renunțat: Jurij Macura de la Baskonia și Edo Muric de la Anadolu Efes. Mai mult, s-a renunțat și la serviciile lui Zoran Dragic, care și-a încheiat angajamentul cu Olimpia Milano și a rămas liber de contract. Nici Luka Doncic sau Anthony Randolph nu vor evolua în această preliminarii și, evident, nici jucătorul NBA Goran Dragic.

Astfel, în lotul Sloveniei vor face parte șapte jucători care au cucerit trofeul continental în septembrie: Jaka Blazic, Vlatko Cancar, Ziga Dimec, Klemen Prepelic, Matic Rebec, Gasper Vidmar și Sasha Zagorac. Acestora li se alătură Gregor Horvat, Miha Lapornik, Blaz Mahkovic, Luka Rupnik și Zan Mark Sisko.

Echipa Sloveniei va juca pe 23 noiembrie cu Belarus, pe teren propriu, pentru ca apoi să întâlnească Spania, în deplasare, pe 26 septembrie. Din grupă mai face parte și Muntenegru.

*foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!