Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Soția lui Tony Easley a născut un băiat, Ezekiel Atticus

Eduard Popa

Eduard Popa
31.03.2019

tony easley sotieTony Easley, alături de soția sa, Jo

Tony Easley, jucătorul celor de la U-BT Cluj, a devenit pentru prima oară tată. Asta după ce soția sa, Jo, a născut un băiețel, pe numele său Ezekiel Atticus.

Tony a venit în acest sezon la U-BT, chiar dacă soția sa era însărcinată. Easley a aflat că Jo urmează să nască chiar la încălzirea dinaintea meciului și i s-a permis să meargă de urgență la Cluj.

„Chiar la încălzire a primit telefon că soția lui trebuie să nască. Sunt evenimente în viața oamenilor mult mai importante decât un meci de baschet. L-am lăsat să plece, oricum nu putea fi cu gândul la meci. Am reușit să facem rost de o mașină și i-am dat voie să plece spre casă”, avea să povestească „Silva”, la sfârșitul meciului.

Anunțul privind nașterea primului copil al soților Easley a fost făcut pe conturile de socializare:

Tony Easley a venit în acest sezon la U-BT Cluj. În 20 de partide, americanul are medii de 8,8 puncte, 4,3 recuperări și 10,1 indice al eficienței.

*foto: instagram Tony Easley

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!