Stiri Cupa României Masculin

Sorin Căprărescu: “Această nouă echipă are nevoie de sprijinul tuturor suporterilor”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.09.2014

Caprarescu

BCM U Piteşti va debuta în faţa propriilor suporteri, miercuri, de la ora 18:00, în cadrul manşei retur a optimilor Cupei României. Adversara argeşenilor va fi Gaz Metan Mediaş, formaţie pe care piteştenii au învins-o în tur la o diferenţă de 16 lungimi, scor 78-62.

Sorin Căprărescu, managerul echipei din Trivale, a vorbit despre acest joc, despre victoria obţinută la Mediaş, cât şi despre aşteptările de la noul sezon.

Domnule Căprărescu, un debut reuşit pentru formaţie în noul sezon, victorie în partida tur din Cupa României de la Mediaş...

Nu am făcut o partidă extraordinară din punct de vedere tehnico-tactic, dar mulţumitor este faptul că am reuşit să câştigăm zic eu la o diferenţă liniştitoare. Ne aşteaptă un meci retur nu chiar uşor. Mediaşul, chiar dacă nu mai are echipa de anul trecut, are un lot competitiv, care poate pune probleme multor formaţii din prima ligă. Îşi vor vinde foarte scump pielea la Piteşti. Ştim foarte bine că un fost component al echipei nostre, Marko Djurkovic, care şi în meciul tur a evoluat foarte bine, va da totul pe teren pentru a demonstra că este un baschetbalist de care are nevoie orice echipă.

Se mai poate pune problema echipei calificare din această manşă?

Părerea mea este că nu se pune problema echipei calificate. Zic eu că noi vom fi echipa care va accede în sferturile de finală. Dar încă odată spun, mai este un meci de jucat. Eu sper într-un joc mai bun al echipei. Este adevărat că formaţia joacă mai bine de la meci la meci, dar mai este încă nevoie de timp pentru a omogeniza relaţiile de joc. La momentul actual, împreună avem în jur de 8 antrenamante, iar acest lucru nu este de ajuns pentru o echipă cu pretenţii, o echipă care vrea să se califice în play-off pentru al doilea sezon consecutiv.

Piteştiul în acest sezon, o echipă complet schimbată. Ce îşi propune?

Într-adevăr, am schimbat toţi cei 6 jucători străini de anul trecut. Obiectivul sezonul acesta este tot calificarea în play-off, şi de ce nu o calificare în semifinalele campionatului. Spun asta deoarece avem o formaţie mult mai puternică decât cea de anul trecut. De asemenea, sperăm la o nouă calificare în Final Four-ul Cupei.

Cât de important va fi suportul publicului?

Sezonul trecut, suporterii au venit la sală meci de meci şi ne-au încurajat într-un mod frumos. Sperăm ca şi anul acesta să vină la sală, deoarece această nouă echipă are nevoie de sprijinul tututor suporterilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!