Stiri Juniori U17 Masculin

Sportul Studențesc, campioană națională la Minibaschet feminin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.07.2017

Tinerele baschetbaliste de la Sportul Studențesc au cucerit titlul de campioane naționale în cadrul Ligii Naționale de Minibaschet, după ce au dispus în marea finală de formația CSS 5 București. Bronzul a fost obținut de asemenea de o echipă din Capitală, Olimpia București. 

Finala a fost una extrem de disputată între Sportul și CSS 5, partida fiind câștigată de fetele de la Sportul Studențesc la 2 puncte diferență, scor final 20-18, devenind astfel noile campioane naționale la categoria U12. În finala mică, echipa Olimpiei București a dispus de CSU Phoenix Constanța, scor final 42-18. 

În cadrul Ligii Naționale de Minibaschet 2017, la categoria feminină, s-au înscris la start 63 de formații din toată țara, iar clasamentul primelor 8 echipe se prezintă astfel: 

1. Sportul Studențesc București

2. Clubul Sportiv Școlar nr. 5 București

3. Olimpia București

4. CSU Phoenix Constanța

5. ACSB Raptors București

6. CSS Gheorghieni

7. ACS Gladius Târgu Mureș

8. CN Tudor Vladimirescu Târgu Jiu

*Foto: Federatia Romana de Baschet

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe BogdanV :

    ECHIPA CAMPIOANA
    Desi nu e frumos sa iti vorbesti adversarul de rau atunci cand pierde, ci trebuie sa il feliciti pentru ca a incercat, azi am sa fiu putin rau si am sa ma rezum la critici.
    Copiii de la CSS5 nu au absolut nici o vina.Sunt niste fetite frumoase si ambitioase care din pacate sunt conduse de un specimen semiretard si de o gasca de parinti ce au comportament de banditi.
    Vazand meciul dintre cele doua combatante in finala de la Mangalia, nu am avut cum sa nu remarc felul in care a vrut CSS sa castige finala.Murdar.Cum murder? Pai curat nu, pentru ca in timpul pauzelor antrenorii mai sus mentionatei echipe, invatau fetele cum sa faulteze, cum sa traga de tricouri adversarele, cum sa le sicaneze.Si cum asta nu ar fii de ajuns, parintii celor de la CSS5 s-au adunat ca furnicile la panoul care ataca Sportul Studentesc, de unde apostrofau fetele, ba chiar le injurau, tipau ca niste disperati.Chiar au avut tupeul sa injure si parintii de la Sportul Studentesc.
    Deci despre ce vorbim? La sportul juvenile noi ne comportam ca la razboi.Le aratam copiilor ce inseamna sa fii huligan.Ce vor invata domnilor si doamnelor acesti copii? Aceste fetite ce mai au un pas pana la pragul adolescentei?
    Trecand peste acest aspect, de rasul curcilor s-au facut in momentul in care au venit la teren cu limuzina, cu tort pe care scria campionii, cu foc de artificii pregatit, cu confetti, tot tacamul ce sa mai va zic.
    Apoi parintii au aratat ca sunt din alta epoca, probabil cea a bronzului, imediat cum s-a terminat meciul si-au apostrofat copilele, au aruncat tortul dupa un gard viu, ce sa mai, animale.
    Alooo unde va credeti mai domnilor si doamnelor de la oras? Ca de va spuneam ca sunteti tarani va suparati!
    Olimpia si Sportul Studentesc v-au aplaudat la priemiere, au strigat numele vostru....dar invers? Tot Sportul Studentesc si Olimpia s-au felicitat reciproc.
    Trimiteti copiii pe un drum gresit din pacate, si voi probabil impinsi de la spate de un antrenor cu comportament de babuin retardat.Un om care isi bate propriul copil pe terenul de baschet acum un an in finala de mini, dar la baieti.Da ati citit correct, babuinul isi bate elevii.Toata lumea stie acest aspect.Pe fete cei drept doar le mai bruscheaza.
    Acesta este domnul antrenor al CSS5.Din pacate!

    cu 6 ani în urmă (03.07.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Dupa chipul si asemanarea
      celor pe care îi alegem, in primul rand prin ne-participare.
      Scopul scuza mijloacele dupa reteta carpato-danubiano-pontica...un cap in gura, un pumn " la operatie " , ca sa moara toti dusmanii si eu sa-i ingrop cu banii si sa afle tot țăranu cine ieste Barosanu si provinciia toata de unde se da ora egzacta.. s.a.m.d.
      Tulai, in ce tara traim...

      cu 6 ani în urmă (03.07.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Of,of
      doctore,ce expert esti tu in subtilitati si diagnostice!Ca fapt divers,spre deosebire de tine care doar filozofezi dupa o relatare,eu chiar am fost de fata la aceste competitii in aproape toate localitatile unde s-a desfasurat,si stii ce am constatatlive?Ca de departe cel mai neanderthalian comportament l-au avut brasovenii,mai ales cand au fost gazdele competitiei...asta asa,ca fapt divers.

      cu 6 ani în urmă (03.07.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      erata
      s-au

      cu 6 ani în urmă (03.07.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      S-a schimbat ceva în comportamentul păriților-suporteri de la Olimpia? Să fie fair-play? Mă îndoiesc! Câte injurături am auzit la ei... Si nu-s ăla care să fiu pudic, pot înjura 2 ore fără să mă repet! :)) Pe de altă parte, am tot văzut torturi înainte de meci pregătite pentru presupuși câștigători iar după aruncate la gunoi, ori mesaje triumfaliste înainte de meci pe rețele sociale! Ultima dată inaintea finalei de la U18F din 2016 de la Alba Iulia! Ba chiar și diplome scrise, după căutau pic să steargă!!!

      cu 6 ani în urmă (04.07.2017)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @Bogdan
    Anul acesta nu am ajuns,dar am toate motivele sa te cred caci identific din relatarea ta acelasi "pattern" al competitiei,jalnica dpdv uman...

    cu 6 ani în urmă (03.07.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!