Stiri Cupa României Masculin

Srecko Sekulovic: „Consider Ploieştiul ca fiind cea mai bună echipă din campionat”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.01.2014

În declarația de după meciul cu CSU Asesoft Ploiești, antrenorul mureșenilor, Srecko Sekulovic a afirmat următoarele despre ultimul meci din Cupă:

A fost un meci extrem de greu din pricina eşecului de 33 de puncte din tur. Mulţi au spus că echipa noastră nu mai este la fel de bună ca anul trecut, dar au uitat faptul că am jucat acolo fără doi titulari şi un Peciukas abia revenit după fractura la mână. Într-adevăr, înfrângerea cu 33 de puncte a fost una drastică, dar atunci aceasta a fost realitatea. Personal consider Ploieştiul ca fiind cea mai bună echipă din campionat chiar şi acum când au schimbat câţiva jucători. A fost un meci de prestigiu şi a fost foarte important pentru moralul nostru să învingem. Fără Martinic este greu, Navickas a făcut doar un antrenament cu echipa, Peciukas şi Ivanovic sunt în revenire după accidentare. Pentru noi a fost un meci bun pentru a pregăti meciul cu Craiova de sâmbătă din campionat.

Tehnicianul a ținut să mulțumească și suporterilor:

Mulţumesc spectatorilor că şi atunci când echipa a pierdut atât de drastic în primul meci, au fost alături de echipă, chiar dacă a fost o zi de luni şi chiar dacă partida a fost televizată. Sper să vină şi mai mulţi la meciul cu Craiova şi să ne ajute să câştigăm partida din campionat.

Sekulovic a făcut referire și la evoluția celui mai tânăr component al echipei. În cele două meciuri cu ploieștenii, Norbert Steff a jucat un total de 19 minute, a marcat 4 puncte, a avut 3 recuperări și 3 pase decisive.

De obicei nu prea evidenţiez vreun jucător, dar permiteţi-mi să-l felicit pe Steff Norbert - cel mai tânăr component al echipei - care a făcut două meciuri bune. Ştiu că are nevoie de sprijinul nostru, al meu, al dumneavoastră pentru că a făcut faţă presiunii unor meciuri în care am jucat împotriva celei mai bune echipe din campionat. A avut în faţă un jucător extrem de experimentat - Popovic - care a jucat şi în Euroligă şi în naţionala Serbiei. Norbi s-a descurcat bine şi în meciul tur şi acum în retur, sunt mulţumit fiindcă a făcut exact ceea ce i-am cerut. Trebuie să mai capete experienţă şi trebuie să-l susţinem. 

Meciul dintre BC Mureș și CSU Asesoft Ploiești s-a încheiat cu scorul 75-73, dar ploieștenii s-au calificat cu scorul cumulat 175-144.

Sursa: bcmures.com

Foto: Jeff Warder

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @d.le Sekulovic
    ...stiu ca nu prea va place de Baczo, mai ales dupa figura pe care v-a facut-o, dar ati putea sa-i dati si lui o sansa.
    Ar merita, cred eu!

    cu 10 ani în urmă (14.01.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @erebus
    ai dreptate, ar fi bine sa joace si Baczo dar eu cred ca incearca sa isi creeze o rezerva la rezerva :) pe posturile unde se simte mai expus respectiv conducator de joc si pivot. De aceea ii ruleaza cat poate pe Norbi si Jakab. S-ar putea sa considere ca Norbi se pliaza mai bine decat Baczo pentru ce vrea el. Cine stie......ce are de gand nu putem decat sa speram ca o sa iasa bine.

    cu 10 ani în urmă (14.01.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Baczo
    ca să joace Baczo, cred că cel mai mult ar trebui s-o dorească...Baczo...

    cu 10 ani în urmă (15.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Părere
    Din ce-am văzut la Ploieşti, Steff pare mai bun, mai plin de personalitate. Lucrurile pot bascula însă. Depinde de multe. Geza are, după părerea mea, cea mai avizată părere.

    cu 10 ani în urmă (15.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Părere
    Din ce-am văzut la Ploieşti, Steff pare mai bun, mai plin de personalitate. Lucrurile pot bascula însă. Depinde de multe. Geza are, după părerea mea, cea mai avizată părere.

    cu 10 ani în urmă (15.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!