Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Mă gândesc la viitorul meu în Mureş”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
23.11.2014

După eșecul împotriva echipei orădene, antrenorul mureșenilor, Srecko Sekulovic, a declarat la conferința de presă organizată la terminarea partidei:

„Felicit echipa orădeană pentru victorie. Ştiam că va fi greu, dar Oradea a avut jucători de valoare, care au avut decizii bune în momentele cruciale. Aceasta este cea mai mare diferenţă între echipa mea şi al lui Achim. Poate jucătorii nu simt asta, dar mie îmi este ruşine, deoarece niciodată nu am pierdut trei meciuri pe teren propriu. Îmi e ruşine faţă de spectatori, faţă de club, care face totul posibil pentru a avea performanţă”.

Tehnicianul a dat de înțeles că va lua în calcul posibilitatea demisiei de la cârma lotului mureșean:

„Duminică mă gândesc la viitorul meu în Mureş, deoarece nu vreau să fac parte dintr-o echipă de loseri, care nu au puterea să câştige un meci. Nu mai vreau să mai explic nimănui, de ce am luat o decizie, de ce cealaltă. Până luni voi decide despre viitorul meu la BC Mureş”. 

BC Mureș a pierdut în partida cu CSM-U Oradea, cu scorul 76-78. Din cele 7 meciuri jucate în LNBM, mureșenii au câștigat 3, iar 3 din cele 4 înfrângeri suferite au venit pe teren propriu.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Probleme
    Problema e destul de delicata la Tg-mures, o parte din jucatori il saboteaza pe Srecko, Lungu nu l-a dorit de la inceput, probleme cu banii bugetul a fost de la an la an mai mic s-au adus jucatori in functie de buget(adica medii), jucam in sase jucatori adica cinci si jumatate (Vaidotas fiind total iesit din forma) jucatorii romani sint ca si inexistent Capusan si lazar slabi, Poljak si Corpodean nu joaca deloc, Sinadinovic si Barro sint cu doua clase sub Martinic si Mladenovic. Sinadinovic e bataios dar nu ajunge toate atacurile conduse de el sint lente si previzibile Nu inteleg de ce se mai aduc jucatori romani daca tot nu joaca mai bine ar pune pe banca jucatori de la echipa a doua.Daca pleaca Srecko va fi o problema pentru ca nu prea mai sint antrenori disponibili si vom fi obligati sa continuam cu Barni sau George Trif Daca ramine Srecko ar trebui sa-i scoata din lot pe toti acei jucatori care l-au sabotat si sa aduca in locul lor jucatori de la echipa a doua, oricum nu vom retrograda

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    !
    Voi stati bine mai baieti, ai vostri trebuie sa invete niste "lectii de sabotaj" pardon, de joc de la ai nostri, sigur nu ar da gres.
    Infrangerile voastre sunt parfum, as da orice sa pierdem si noi asa...

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    polyak si corpo
    Din pacate se pare că la Polyak sunt ceva probleme cu actele, iar Corpodean cam are ceva copci in cap. S-a dorit aducerea unor români mai buni dar cu ASA in div A nu mai erau bani. Trebuiau pt Mureșanu si Ndoye.

    cu 9 ani în urmă (23.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!