Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic nu va fi pe banca mureşenilor la meciul cu SCM "U" Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2012

Foto: Mihai Neacşu

Site-ul bcmureş.com anunţă că Sretko Sekulovic nu se va afla pe banca tehnică a echipei BC Mureş Târgu Mureş la partida programată luni seară, în compania craiovenilor de la SCM "U". Motivul pentru care antrenorul târgmureşenilor nu va lua parte la un joc destul de important pentru echipa sa este unul de ordin legal.

Conform sursei mai sus amintite Sekulovic "nu a reuşit în timp util să facă rost de toate documentele necesare pentru prelungirea vizei Schengen", iar echipa va fi condusă de către antrenorii secunzi, Szaszgaspar Barnabaş şi George Trif. Primul a declarat, în conferinţa de presă premergătoare jocului, că se aşteaptă la un duel extrem de greu.

Nu va fi deloc un meci uşor împotriva Craiovei, oltenii având jucătoir valoroşi şi un antrenor pe măsură. Ne-am pregătit împotriva lor şi sper - şi cu ajutorul publicului - să-i putem învinge luni seara. Ca şi noi, şi Craiova are doar o singură înfrângere, dar ei nu au jucat deocamdată cu echipe de top.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!