Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stănescu, Timermanis și Miletic, contribuții importante în victoria cu CSM Oradea din Meciul 3

Adrian Micinic

Adrian Micinic
09.05.2013

Virgil Stănescu, Ivars Timermanis și Predrag Miletic au avut contribuții majore la victoria lui CSU Ploiești din Meciul 3 al seriei cu CSM Oradea, scor 86-68.

În 23 minute de joc, Stănescu a avut 4/9 la aruncările din acțiune și 1/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 9 puncte. A adăugat 13 recuperări (patru ofensive), 4 pase decisive și a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un indice de 15 la eficiență.
ViSta a fost liderul echipei sale la recuperări, recuperări ofensive și pase decisive. De asemenea a foat al 3-lea în ierarhia eficienței.

Timermanis a bifat 16 minute de joc, perioadă în care a avut 3/6 la aruncările din afara semicercului, 1/1 la două puncte și 3/3 la linia de pedeapsă pentru 14 puncte. A adăugat o intercepție și a terminat cu 12 la eficiență. El a fost liderul echipei prahovene la +/-, Ploieștiul având un plus de 15 puncte cu balticul pe parchet.

În fine, Miletic a avut 19 minute de joc, perioadă în care a totalizat 3/5 la aruncările de două puncte, 2/2 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. A adăugat 4 recuperări și o pasă decisivă cu o posesie pierdută pentru 16 la eficiență. El a fost cel mai eficient jucător al partidei alături de Alhaji Mohammed.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!