Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Start bun pentru Ionuț Drăgușin în echipamentul lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

Gaz Metan Mediaș a pierdut în propria arenă în fața lui SCM U Craiova cu scoul de 91-77, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. La această partidă, Ionuț Drăgușin și-a făcut debutul în actualul sezon pentru formația de pe Târnava Mare, revenind la Mediaș după ce a evoluat timp de trei sezoane și jumătate la SCM U Craiova respectiv Steaua CSM EximBank.

La 48 de ore de la sosirea la Mediaș, Ionuț Drăgușin a fost titular în partida lui Gaz Metan contra lui SCM U Craiova. Gigantul român a evoluat 23 de minute  și a terminat în double-double 12 puncte și 10  recuperări, plus 2 pase decisive, o intercepție dar și 2 turnovers. Punctele pivotului au venit în umra a 6 coșuri de 2 puncte din 8 încercări, iar pe lângă acestea a mai avut o aruncare de la centrul terenului în final de sfert. După această prestație, Ionuț Drăgușin a acumulat un indice al eficienței de 20 de unități.

Pentru Ionuț Drăgușin, meciul contra lui SCM U Craiova a fost de departe cea mai bună evoluție personală din aceste sezon. În perioada petrecută la Steaua CSM EximBank, pivotul nu a jucat mai mult de 5 minute în niciunul dintre cele 6 meciuri bifate în LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!