Stiri Cupa României Masculin

Start lansat pentru Titus Nicoară în noul sezon competițional

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.10.2017

Titus Nicoară a fost MVP-ul meciului câștigat de echipa sa, BCM U Pitești, în fața celor de la BC Mureș, 72-63, în prima manșă a primului tur din Cupa României. La debutul într-un meci oficial în echipamentul argeșenilor, chiar în Trivale, Nicoară a bifat un double-double

Prezent 34 de minute pe parchet împotriva Mureșului, fiind cel mai folosit jucător de antrenorul Hrisu Șapera, Titus a răsplătit maxim încrederea tehnicianului, reușind să-și treacă în cont primul double-double din noua stagiunea competițională cu 15 puncte și 11 recuperări (6 defensive, 5 ofensive). De asemenea, Nicoară a mai contribuit la succesul echipei sale și cu 4 pase decisive, 1 intercepție, dar și 4 mingi pierdute, toate pentru un indice la eficiență de 20 de unități, fiind astfel cel mai bun jucător al partidei de sâmbătă seara de la Pitești. Din punct de vedere al procentajelor, orădeanul de la Pitești a încheiat cu 46% (6/13) de la 2 puncte, respectiv 100% (1/1) de la 3 puncte. 

Prezent la conferința de presă de după meci, tehnicianul Hristu Șapera a fost întrebat de prestația elevului său, jucător cu care a lucrat și în era Steaua CSM. 

„Este o diferență mare între Titus înainte de EuroBasket și cel de după EuroBasket pentru că el a fost în lotul echipei naționale, însă nu a fost folosit, motiv pentru care a pierdut ritm, a pierdut ritmul jocului și are nevoie de o perioadă de acomodare. Este foarte greu să stai, să nu joci, iar apoi să intri direct în ritmul jocului, indiferent în ce formă fizică ești. Nicoară este un jucător de valoarea, eu cred în el, îl cunosc, și cred că ne va ajuta foarte mult pe parcursul acestui campionat”, a subliniat antrenorul celor de la Pitești. 

Nicoară și compania se pregătesc acum de returul de la Târgu Mureș, acolo unde au de apărat diferența de 9 puncte înregistrată în prima manșă. Partida este programată marți, 3 octobrie, începând cu ora 18:00, jocul fiind transmis în direct de DigiSport 3. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Nicoara
    E un jucator care sigur va ajuta echipa. Un jucator cu experienta care e bine-venit la Pitesti. Aseara a avut un adversar oarecum dificil, Mijovic e un jucator bun. Cred ca la pivoti, Pitestiul sta bine cu Agafonov, Lazar, Nicoara. Sa nu il uitam pe Nuttinen care joaca 4-3, el cred ca va ajuta foarte mult pe faza defensiva.

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Tipic, la Oradea a venit pentru familie, copil, baschet mai putin. Anul asta are mai putine chestii care sa-l distraga deci va redeveni probabil jucatorul de la Steaua.

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Pitestiul are o echipă foarte bună. Singura lor problema e apărarea - Kostovski, Titus, Trupe sunt jucători eficienți pe faza ofensiva, în schimb pe aparare suferă mult. S-a văzut și aseara cand Muresul cu jumătate de echipa a marcat cu lejeritate.

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Ai dreptate. Apararea nu a fost la inaltime aseara, dar asa e la inceput. Avem si 2-3 aparatori ok printre care Russell si Nuutinen. Despre ofensiva, Sapera are individualitati bunicele :)

      cu 6 ani în urmă (01.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!