Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua îşi menţine invincibilitatea în Liga Naţională

Andrei Militaru

Andrei Militaru
22.11.2014

 

Steaua îşi continuă parcursul fără greşeală în Liga Naţională. După succesul din etapa trecută, cu U Mobitelco Cluj, steliştii au evoluat foarte bine în deplasare cu BC Timba Timişoara şi au obţinut o nouă victorie. Steliştii au făcut un prim sfert ireproşabil, pe care l-au câştigat cu 24-14, însă în sfertul al doilea gazdele au revenit şi s-au impus la un punct diferenţă, 19-18.

Sfertul al treilea a fost de coşmar pentru Steaua, care părea că a pierdut controlul jocului, însă bucureştenii au revenit spectaculos în ultimul sfert pe care şi l-au adjudecat cu 30-23. A fost, de altfel, momentul de glorie al oaspeţilor, care s-au impus în final cu 86-80.

De la oaspeţi s-au remarcat Ikonic şi Barac, cu 26, respectiv 19 puncte. De la bănăţeni a ieşit în evidenţă Glazyrin, cu 19 puncte. 

Vom reveni cu cronica partidei de la Timişoara!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!