Stiri Liga I Masculin

Steaua Baschet își caută patron!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.02.2013

Steaua Baschet a demarat un proiect inedit de fidelizare a suporterilor, invitându-i pe aceștia să ocupe, pentru o zi, funcția de patron al echipei.

În urma unor concursuri, suporterii echipei își pot câștiga dreptul de a asista la meciurile de acasă ale echipei din tribuna oficială, alături de președintele Virgil Stanescu, vor afla cum se pregătește un meci vizitându-i pe jucători în vestiar înainte de meci și va afla care este atmosfera din sânul echipei după încheierea partidei.

“O echipa de baschet este ca o familie și ne dorim ca și fanii noștri să facă parte din ea. Vrem ca Steaua Baschet să aibă o comunitate cât mai mare de suporteri, dar și cât mai unită. Fanii ne pot ajuta la rândul lor să aducem Steaua acolo unde îi este locul în baschetul românesc și de aceea încercăm să-i implicăm și pe ei în viața de zi cu zi a echipei”, spune Virgil Stănescu, președintele secției de baschet.

Concursul va avea loc la partidele pe care Steaua le mai are de disputat acasă în faza de calificare a Ligii I la baschet masculin, iar participanții se pot înscrie pe pagina oficială de Facebook a echipei: www.facebook.com/baschetsteaua.

Foto: Steaua Baschet (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!